Melyik a kedvenc autómárkátok és miért?
Figyelt kérdés
ápr. 6. 08:36
1/23 anonim válasza:
Japán és német. Azért mert régebben zseniális autókat alkottak. Értem ezt a megbízhatóságra és néhány ikonikus formára.
2/23 anonim válasza:
A japán autókat kedvelem, mert megbízatóak és nem kell havonta szervízbe menni velük
pl: A Honda, Toyota nagyon innovativ modern, a suzuki viszont extrém olcsón fenttartható megbízható masina
3/23 anonim válasza:
Nálam ez minden generációnál eltér, általában mind a 3 német közül szokott valamelyik lenni, pl. 80-90es évek autója nekem a Mercedes, a 2000es évek az Audi, a 2010es évek eleje bmw stb stb…
Mielőtt bárki letámadna miért ez a 3 jön szóba, szimplán azért mert ezeket szeretem vezetni, ezekben érzem jól magam.
5/23 anonim válasza:
Ford. Életemben csak ez volt saját (vásárláskor másokat is nézegettem), céges autó volt meg sokféle. Megbízható, kényelmes, szerintem biztonságos, keveset fogyaszt.
6/23 anonim válasza:
Azért felsorolt márkákon belül elég sok típus van :D
7/23 anonim válasza:
Opel.
Mindig is Opelünk volt, már annyit szídtam őket, hogy sokszor bűntudatom van, és csak azért is mindig azt veszek. :D
Illetve van egy renault is, de sokszor összehasonlítom az opellel, és hát....
Elég érdekesen gondolkodnak a francik, na.
9/23 anonim válasza:
A Hyundai, mert mindig tartós és megbízható autókat gyártott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!