Mi a kedvenc/legjobb luxus autótípúsotok és autómárkátok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 17:58
A kérdező szavazást indított:
Lexus
BMW
Audi
Mercedes
Volvo
Sportautó
SUV
Szedán
27 szavazat
7/14 anonim válasza:
Volvo, mert már évtizedek óta a biztonság az első náluk. A kortársakhoz viszonyítva egy adott autóban kb. utópisztikus biztonsági extrák vannak, és nem csak a túlextrázott modellekben, hanem viszonylag fapados felszereltség mellett is.
8/14 anonim válasza:
7: Az lehet, de külsőleg egy ronda robusztus autó.
9/14 anonim válasza:
A kétezres évek elejéig a BMW, nagyon jó autókat gyártott akkoriban, amik valóban sportosabbak voltak a kunkurenciánál.
Abszolút értékben meg a Porsche. Relatív megbízhatóság és használhatóság társul a tökélyre fejlesztett hatékonysághoz és vezetési élményhez, mindegy melyik autójukba ülsz.
10/14 anonim válasza:
7. Az a lózung csak.
Én is hittem ebben, bár én a kamionnal jártam úgy hogy mindenki hűde dicsérte a volvót.
Aztán amikor kaptam egy újat hát bizony messze nem az volt amit vártam.
Megse közelítette a DAF-ot minőségben és kényelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!