Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Össze törtem motorháztetőm...

Össze törtem motorháztetőm így használható forgalomba a kocsi amíg nem megyek el bontóba?

Figyelt kérdés

Ráesett valami garázsban ha kíváncsi vagy hogy sikerült, és 30-40 bontoba szóval nem lesz javítva,

Nem csukódik rendesen szóval nem lehet használni

ápr. 4. 00:48
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem akadályoz a kilátásban, nem befolyásol semmit és tuti nem nyílik ki magától, tehát nem veszélyezteti a közlekedést, akkor használható.
ápr. 4. 01:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ha nem nyílik ki, nem balesetveszélyes, akkor tulajdonképpen használható. Az más kérdés, hogy engem esztétikailag is nagyon zavarna, mindenképp kezdenék vele valamit.
ápr. 4. 07:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztosra akarsz menni, akkor a zárnál kötözd le amíg meg nem lesz a cseredarab.
ápr. 4. 07:59
 4/9 anonim ***** válasza:

"Nem csukódik rendesen szóval nem lehet használni"

Tehát nem, kérdésben a válasz.

Vagy mit gondoltál, motorháztető nélkül járkálsz?

ápr. 4. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod lezárni és hátrafele nyílik én nem mennék vele. Akkor egyszerűbb ha leveszed az egészet a picsába. Én jártam anélkül autóval egyszer kétszer.
ápr. 4. 15:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen én is arra gondoltam hogy leveszem, nem buli ha felnyilik nagybatyjam járt már úgy autó pályán.. és nem volt olcsó, de rendőr nem szól meg érte?
ápr. 5. 00:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerinted a kresz hol írja elő kötelezően a motorháztető meglétét?

Csak nem célszerű úgy járni, mert előnytelen amikor a csapadék, vagy bármi más beleesik a motortérbe.

Azért javasoltam, hogy kötözd le. Gyorsan megvagy vele és csak az a lényeg, hogy ne tudjon felnyílni

ápr. 5. 07:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi
ápr. 5. 11:21
 9/9 anonim ***** válasza:
#7: Biztos megvan a köhém rendeletnek az a pontja, amire ez is ráhúzható, mint a lökhárító nélküli közlekedésre is. Ha más nem, balesetbiztonság, gyalogosvédelem
ápr. 5. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!