Össze törtem motorháztetőm így használható forgalomba a kocsi amíg nem megyek el bontóba?
Figyelt kérdés
Ráesett valami garázsban ha kíváncsi vagy hogy sikerült, és 30-40 bontoba szóval nem lesz javítva,
Nem csukódik rendesen szóval nem lehet használni
2024. ápr. 4. 00:48
1/9 anonim válasza:
Ha nem akadályoz a kilátásban, nem befolyásol semmit és tuti nem nyílik ki magától, tehát nem veszélyezteti a közlekedést, akkor használható.
2/9 anonim válasza:
Így van, ha nem nyílik ki, nem balesetveszélyes, akkor tulajdonképpen használható. Az más kérdés, hogy engem esztétikailag is nagyon zavarna, mindenképp kezdenék vele valamit.
3/9 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni, akkor a zárnál kötözd le amíg meg nem lesz a cseredarab.
4/9 anonim válasza:
"Nem csukódik rendesen szóval nem lehet használni"
Tehát nem, kérdésben a válasz.
Vagy mit gondoltál, motorháztető nélkül járkálsz?
5/9 anonim válasza:
Ha nem tudod lezárni és hátrafele nyílik én nem mennék vele. Akkor egyszerűbb ha leveszed az egészet a picsába. Én jártam anélkül autóval egyszer kétszer.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen én is arra gondoltam hogy leveszem, nem buli ha felnyilik nagybatyjam járt már úgy autó pályán.. és nem volt olcsó, de rendőr nem szól meg érte?
2024. ápr. 5. 00:39
7/9 anonim válasza:
Szerinted a kresz hol írja elő kötelezően a motorháztető meglétét?
Csak nem célszerű úgy járni, mert előnytelen amikor a csapadék, vagy bármi más beleesik a motortérbe.
Azért javasoltam, hogy kötözd le. Gyorsan megvagy vele és csak az a lényeg, hogy ne tudjon felnyílni
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2024. ápr. 5. 11:21
9/9 anonim válasza:
#7: Biztos megvan a köhém rendeletnek az a pontja, amire ez is ráhúzható, mint a lökhárító nélküli közlekedésre is. Ha más nem, balesetbiztonság, gyalogosvédelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!