Nem csukodik le a kocsi motorhaztetoje rendesen. Miért?
Figyelt kérdés
Öntöttem bele téli szélvédő mosot semmi mást nem csináltam, de most hiába csukom le bárhogy, nem csukodik le rendesen és pedig nem látok semmit ami akadalyozná ebben. Nem értem, valamennyire lecsukodik de csak annyira, mint amikor meghuzom a kart hogy felnyiljon és ott a motorháztető alatt kijön egy ki kár amit meg kell még húzni na ilyen állapotuk csukodik le. Golf IV2023. jan. 23. 17:23
1/9 A kérdező kommentje:
Hűha van egypár eliras. Szóval a kocsin belül megjelöl huznom egy kart, hogy felnyiljon a motorháztető egy bizonyos szintig de akkor kijön a motorháztető alól még egy kis kar vagy zsinór szeruseg amit meg kell huznom na ilyen állapotig csukodik le csak.
2023. jan. 23. 17:25
2/9 A kérdező kommentje:
Na jó feladom a javítgatast 😂 remélem érthető.
2023. jan. 23. 17:25
3/9 anonim válasza:
Hát ezt innen nem tudja senki megállapítani.
Vagy megtudod nézni és csinálni vagy vidd el szerelőhöz.
De nem akadt oda valami ami miatt nem tudod lenyomni?
4/9 kojee válasza:
Hát leírom, hogy mit tennék a helyedben. 1. Szitokszavak használata a gépjárműre kb 5 perc. 2. Kinyitnám a motorháztetőt és megnézném, hogy valami idegen tárgy van-e ami akadályozza a teljes értékű zárhatóságot (közben hallkan káromkodva kommentelném a tevékenységem),ha van eltávolítom. Megnézném, hogy a kitámasztó megfelelően a helyére van-e rakva. Megnézném hogy a zárszerkezet mozog-e,ha nem adnék neki kenőanyagot.Ezt követően finoman leengedném és megnézném, hogy jó-e. Ha ezek nem vezettek eredményte akkor kb előről lezdeném a káromkodásba egy kis kömyörgést is belefonnék hátha segít. Egyuttal alaposabban vizsgálnám át az érintett területet, és a kitámasztó helyrerakásának lehetőségeit is átgondolnám.
5/9 anonim válasza:
Vagy sose kente a zárat, és a bowden általi meghúzott állapotban ragadt. :)
6/9 anonim válasza:
Befújnám a mechanikát olajzó sprével.
7/9 Majatom válasza:
Egy nagyon banális kérdés:
Ugye úgy próbálod lecsukni, hogy kb. 40 cm magasról elengeded?
8/9 anonim válasza:
miért kéne fél méterről lecsapdosni?
Mindegyika utómnak, csak leteszem, és gyengéden lenyomom a motorháztetejét, klikk.. zárva. pont.
9/9 Majatom válasza:
Nem azt mondtam, hogy fél méterről lecsapni, hanem 40 cm-ről elengedni. Pont nyomkodni nem szerencsés, mert könnyen behorpasztható úgy, ha valaki nem érzi, hogy mennyire kell nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!