Nem megy a motorom rendesen. Mi lehet a gond?
Motowell Magnet Rs, a szerelőnél állt egy ideig, nem csinált semmit vele, de a karburátornál valamit matatott.
Tudtam mi a baja, ezért hengert és dugattyút cseréltem. Hát a próbakörön, az volt az 1. gond, hogy úgy ment a motor 20 km/h-val, hogy nem húztam a gázt,
2. gond az, hogy amikor húztam akkor néha elégedett az erejéből, de gyorsulni nem volt hajlandó, amikor leengedte az erejét akkor irányjelző és félreállás, nem húztam a gázt állás közben, de 10-20mp után elindult a motor megint, gáz húzása nélkül, végül úgy jutottam haza hogy max-on húztam a gázt, és akkor ment gyorsan, és akkor nem volt gond.
Mi lehet a gond?
Mit tehetek vele?
A közelben nincs olyan szerelő aki ért motorokhoz, aki pedig ért és el is vállalja az hónapokig hozzá sem nyúl, eggyik régi motorunkat 4évig szerelte......
Az komoly, ha hengert és dugót magadnak cserélsz, de egy karburátor matatásért szerelőhöz viszed.
A "2.gond" leírásánál úgy tűnik, valami idegen anyag bukkant föl.
De nem a motorban........ :D
Azt írtad, a másik motor 4 évig volta szerelőnél.
Ez a mostani 3 hónapot, és még meg sem csinálta.
Ezeket csak úgy megállod szó nélkül? :(
Mit tudnék vele csinálni?...
Akkor csak a karbit kell állítani?
Megcsináltad otthon a hüvely-dugó cserét, de nem tudsz egy porlasztót beállítani. ;)
Nem érzed az ellentmondást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!