Ha le van állítva az autó (gyújtás sincs rajta), akkor marad a kocsi elektronikájában áram,ami leszívvja az akksit? Olyan volt, mintha ilyen sercegó hangot hallottam volna, de mikor felnyitottam a motorháztetőt nem hallottam, vagy csak épp alig
Figyelt kérdés
Kérdés, hogy a motortérből jött e a hang, vagy a garázs feletti légkondi adta ki. Nem tudtam eldönteni…2021. jún. 27. 15:44
1/6 anonim válasza:
Így távolról mi sem tudjuk eldönteni.
2/6 anonim válasza:
A gyújtáskapcsoló nem áramtalanító kapcsoló.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi kettes!
2021. jún. 27. 16:10
4/6 Beviz Elek válasza:
Természetesen marad áram az elektronikában elég csak a riasztóra gondolni.
5/6 A kérdező kommentje:
Beviz Elek
Köszi! Teljesen logikus…. :) Ment a zöld!
2021. jún. 27. 16:44
6/6 anonim válasza:
Igen, áram alatt marad. Még az után is, amikor elmegy "alvó" módba az autó (régiek ilyet nem csináltak). Erre jó példa az óra.
De minimális fogyasztás van ilyenkor. Be kell mérni, ha túl magas, akkor valami baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!