Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha benne hagyom a gyujtaskapcs...

Ha benne hagyom a gyujtaskapcsoloba a kulcsom (le van allitva az auto es nincs gyujtason) akkor le tud merulni a kocsi aksija? Mielott valaki betamadna no vagyok, es agyaltalan nem ertek a kocsikhoz

Figyelt kérdés

2021. febr. 25. 21:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

Leegyszerűsítve, nem.

(Remélhetőleg nem ücsörögsz hónapokat/éveket az autóban hagyott kulcsal).

2021. febr. 25. 21:10
 2/19 A kérdező kommentje:

Nem

Csak egyik baratom megkert hogy vasaroljak be neki es kolcson adta a kocsijat

Es amig bementem a boltba kb 15-20percet bent voltam veletlenul henthagytam a kulcsot

Egybol beindult de pirosan jelzi az aksit a muszerfalon ha gyujtason van az auto

Reggelre be fog indulni?

2021. febr. 25. 21:20
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Le tud merülni, mivel a gyujtáskapcsolónak több fokozata van, nem csak a gyujtás és a nulla állapot. Pl nincs gyujtáson, de a hifi és egypár elektronikusan vezérelt egység működik és ha így hagyod akkor egy gyenge akksi gyorsan lemerülhet.
2021. febr. 25. 21:20
 4/19 anonim ***** válasza:

Ez kocsifüggő is.

Egyik ismerősömnek van egy régebbi Audija, annál már úgy ráadja a gyújtást ha beteszed a kulcsot a helyére.

2021. febr. 25. 21:26
 5/19 A kérdező kommentje:

Radio az be volt kapcsolva..😕

De ha akkor pocre elindult akkor holnapra nem fog lemerulni? Mert pirosan jelzett az aksi

2021. febr. 25. 21:27
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha gyújtáson van akkor alap hogy minden visszajelző lámpa ég, szóval nem jelzett az szerintem.
2021. febr. 25. 21:28
 7/19 veterán vas ***** válasza:

Válasszuk ketté a mechanikát és az villamosságot.

Ha csak az történt hogy a kulcs benne maradt a zárszerkezetben -de közben egyetlen fogyasztó sem működött- az mindössze annyit jelent, hogy a kormányzár mechanikáját nem hoztad működésbe.

Amennyiben tényleg csak ez történt, akkor az akkumulátor nem tud mitől lemerülni.

2021. febr. 25. 21:31
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

"Egybol beindult de pirosan jelzi az aksit a muszerfalon ha gyujtason van az auto"

Gyújtáson minden fontos kijelzőnek égnie kell, ez jelzi hogy működnek a kijelző lámpák.

Ha motorindítás után is ég az akksi jel, akkor baj van. Nincs töltés, ezt jelenti.

2021. febr. 25. 21:31
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem semmi hogy bemész boltba, nyitva az autó, bent a kulcs, szól a rádió...

És ezek után csak azon aggódsz, hogy a benthagyott kulcs lemeríti-e az akksit..

2021. febr. 25. 21:37
 10/19 A kérdező kommentje:

Radio nem szolt

Csak be volt kapcsolva

Mondjukn tudom nem javit a helyzeten

2021. febr. 25. 21:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!