Ha benne hagyom a gyujtaskapcsoloba a kulcsom (le van allitva az auto es nincs gyujtason) akkor le tud merulni a kocsi aksija? Mielott valaki betamadna no vagyok, es agyaltalan nem ertek a kocsikhoz
Leegyszerűsítve, nem.
(Remélhetőleg nem ücsörögsz hónapokat/éveket az autóban hagyott kulcsal).
Nem
Csak egyik baratom megkert hogy vasaroljak be neki es kolcson adta a kocsijat
Es amig bementem a boltba kb 15-20percet bent voltam veletlenul henthagytam a kulcsot
Egybol beindult de pirosan jelzi az aksit a muszerfalon ha gyujtason van az auto
Reggelre be fog indulni?
Ez kocsifüggő is.
Egyik ismerősömnek van egy régebbi Audija, annál már úgy ráadja a gyújtást ha beteszed a kulcsot a helyére.
Radio az be volt kapcsolva..😕
De ha akkor pocre elindult akkor holnapra nem fog lemerulni? Mert pirosan jelzett az aksi
Válasszuk ketté a mechanikát és az villamosságot.
Ha csak az történt hogy a kulcs benne maradt a zárszerkezetben -de közben egyetlen fogyasztó sem működött- az mindössze annyit jelent, hogy a kormányzár mechanikáját nem hoztad működésbe.
Amennyiben tényleg csak ez történt, akkor az akkumulátor nem tud mitől lemerülni.
"Egybol beindult de pirosan jelzi az aksit a muszerfalon ha gyujtason van az auto"
Gyújtáson minden fontos kijelzőnek égnie kell, ez jelzi hogy működnek a kijelző lámpák.
Ha motorindítás után is ég az akksi jel, akkor baj van. Nincs töltés, ezt jelenti.
Azért nem semmi hogy bemész boltba, nyitva az autó, bent a kulcs, szól a rádió...
És ezek után csak azon aggódsz, hogy a benthagyott kulcs lemeríti-e az akksit..
Radio nem szolt
Csak be volt kapcsolva
Mondjukn tudom nem javit a helyzeten
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!