Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogóra milyen lopásgátlót...

Robogóra milyen lopásgátlót érdemes venni, ha nem tudom tárolóban tartani?

Figyelt kérdés

2024. márc. 31. 15:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#20 Én a biztosítást is drágállom. Ha neadjisten balesetem lesz, márpedig a statisztikák alapján lesz, akkor a motor alapból is kuka. 20 éves motor, egy milliót nem ér. Nem fogok biztosításokat fizetgetni, szeretem, használom, aztán ha ellopják vagy összetöröm, akkor majd picit szomorkodok, és veszek másikat.
2024. ápr. 6. 11:45
 22/26 A kérdező kommentje:
Drága? Éves szinten 9000 forint. Az semmi :D Vagy neked nagymotorod van és arra több lenne?
2024. ápr. 6. 15:58
 23/26 anonim ***** válasza:
600 köbcenti, 95 lóerő, 2 éves a jogsim. Nekem nagyon drágán biztosítanák be.
2024. ápr. 6. 16:03
 24/26 anonim ***** válasza:
A teljesítményadó meg a kötelező biztosítás az aprópénz éves szinten. De normális biztosítás vagy egy casco az sokkal drágább, mint amennyit a motor ér. Szinte sajnálnám, ha egy évig fizetném, de nem lopnák el vagy nem törne össze. :D
2024. ápr. 6. 16:05
 25/26 A kérdező kommentje:
Ja jó, 600 köbci más téma, nekem 50-es van😆Fasza motor lehet, egyszer én is szeretnék nagyot, annak ellenére, hogy nem sok 50 kg-s nőt látni ilyet vezetni :D
2024. ápr. 6. 16:39
 26/26 anonim ***** válasza:
#25 Én láttam már tréningen nem egyszer, nem kétszer 50 kilós nőt fél kézzel felborított kétszáz kilós motort felemelni. Ha szeretnéd, csináld. :) Nekem az 50-es maradt ki, mert 24 évesen kezdtem a jogsit, akkor kattant be. Rutinvizsga előtt végigjáratták velem a 250-500-600 lépcsőt, meg tréningeken kikapcsolt ABS-es 500 köbcentis motorokat vezetek. Az otthoni 600 köbcenti, meg is indul, ha húzza az ember a gázt. :)
2024. ápr. 6. 16:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!