Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik motort vegyem meg?

Melyik motort vegyem meg?

Figyelt kérdés
Nem érdekelnek az olyan kérdések, hogy a Riga szar és hasonlók. Különbség biztos van közöttük. Jó áron tudnék szerezni egy R4-t és egy 12-t, kicsivel drágábban egy 16-t.

márc. 24. 03:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Igazából teljesen mindegy ilyen veterán motoroknál, szóval amelyik tetszik. 12 és 16 között emlékeim szerint csak annyi különbség van, hogy az előbbi tekerős indítású, és kontrafékes , a 16 meg már berugós, de a blokk ugyanaz.
márc. 24. 06:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha mopedezni is szeretnél, akkor vegyél egy 210-es babettát. Ha csak bütykölni és tologatni kilométerekről hazafelé, akkor bármelyik riga tökéletes lesz.:) Nekem suhanc koromban volt Romet, Komar, Mustang, Szinyó, Riga, Verhovina Moto50.

A haverom faterjának 210-es.Azzal járt dolgozni.

A Komár mindig letérdelt valahol, bármennyi alkatrészt vettünk hozzá. A Romettel már lehetett karistolni, de ott is mindig beszart valami. Gyakorlatilag egy végeláthatatlan pénzlocsolásnak tűnt az üzembentartása. A Mustang és a Szinyó volt a két legmegbízhatóbb, de ezek már nem egy kategória voltak.

A 210-es rendszeres karbantartás mellett sosem hagyta ott a gazdáját.

Na igen, és a két rusznyák a végére: a Verhovinát és a Rigát soha nem sikerült olyan állapotba hozni, hogy akár egy 2-3km-es túrára is elindítsuk. Ha ment is, már a próbakörön, vagy utána való nap megállt alattunk. Én még olyan megbízhatatlan konstrukciót nem láttam azóta sem.

márc. 24. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!