Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autók ülése között ekkora...

Az autók ülése között ekkora különbség lenne?

Figyelt kérdés

Az előző munkahelyemen Skoda Octaviák voltak a vállalati autók.Amikor külföldre kellett utazni, ezekkel mentünk.

Sokszor nem tudtam már hogy ülni benne, kényelmetlen autók hosszabb távon.Tágasnak tágas, de nem kényelmes.Le is fárasztott a vezetés.

Ahogy szokták is mondani, arra való,hogy valaki elmenjen vele a templomba, meg a boltba, hosszabb távú utakra nem jó.

Az új munkahelyemen viszont ugyanezt a célt Audi A4-esek töltik be.

Óriási a különbség.600 km-et megyek vele és teljesen kipihenten szállok ki belőle.

De, az is lehet,hogy az automata váltó is közrejátszik, ezek az Audik mind automaták, míg a Skodák többsége manuális volt.

márc. 21. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert az Audi jobb kategória
márc. 21. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Mindkettő VW termék, de nyilván az audi fölé van pozicionálva. De nagy különbségek vannak igen. Sokszor meglepő, hogy egy új autó is milyen kényelmetlen.
márc. 21. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy ekkora a különbség. Nem véletlen kerül az egyik tizen pár millióba a másik meg majd' a duplájába. Plusz lehet hogy a Skodában a legpuritánabb ülések voltak ami ingyne volt nem extra.
márc. 21. 12:25
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Igen,sajnos a konszernen belül is van különbség, hiába ugyanarra a padlólemezre vannak szerelve. Én is lecseŕéltem az Octaviám üléseit egy Bora-éra, ami sokkal kényelmesebb, és mivel az padlólemez mindkét esetben a 4-es Golfé, így minden rögzítési pont ugyanott van.
márc. 21. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan meglepődik valaki azon, hogy egy magasabb kategóriájú autó jobb...?
márc. 21. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
volt fapados 3as golfom, 1000 km-eket tudtam 1 seggel menni vele olyan kenyelmes volt nekem, de pl a 4es golban fäjt mindenem is 300 km utän...
márc. 21. 13:42
 7/9 anonim ***** válasza:
56%

Nekem még 2016-ban volt octavia céges autóm - nem volt benne azért annyira rossz az ülés, simán jártam vele Krakkóba egy seggel. Igaz, előtte Ford Fiesta volt a céges autó, ahhoz képest kifejezetten nagy előrelépés volt az Octavia :D

Amúgy a saját autóm meg egy Volvo volt, abba konkrétan egy fotel volt, élmény volt beleülni, az meg kenterbe verte az Octaviat. Szóval igen, ülés és ülés között hatalmas különbségek vannak.

De azt azért hozzáteszem, hogy az ülés beállítása legalább ilyen fontos, egy rosszul beállított ülés egy fél óra alatt kicsinálja a hátad, míg ha ugyan azt az ülést jól beállítod lehet 5-600 km meg sem kottyan.

márc. 21. 19:42
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Erre mondják hogy olcsó húsnak híg a leve. A drágább nem véletlen drágább.
márc. 21. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:

A skoda also kozep, az AUDI A4 meg felso kozep kategoria.

Felette mar csak a luxus autok vannak!

márc. 21. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!