Lehet ekkora különbség váltó és váltó között?
Két, állítólag jó állapotban lévő, 10-12 éves autót vezettem. Az egyik egy átlagos benzines kombi, a másik egy dízeles kis autó.
A kis autóban olyan simán ment a váltás amilyennel még nem találkoztam. Mint kés a vajban.
Ezzel szemben a kombiban nehezebben ment. Itt is gond nélkül váltottam de érezni lehetett a különbséget a másikhoz képest. Nem volt olyan könnyű. Úgy tudnám őket össze hasonlítani mint sima papír a smirglihez képest durvaság tekintetében. És a kombihoz nagyobb erőkifejtés is volt szükséges.
Mit gondoltok? Lehet ekkora különbség két jól működő váltó között?
Ja, Renault. Akkor amolyan fakanál a lekvárban féle lehetett, mint a Citroen-ben is ami van... Ford egyértelműen határozottabban váltható.
De tudodmit? Vezess egyszer egy első generációs Dusert... na az még csak egy igazi lekvárkavaró ami benne van. Renault származék szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!