Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok miért nem inkább...

Motorosok miért nem inkább bringáznak?

Figyelt kérdés

Ezen agyaltam ma, (kollégám jutott eszembe szegény 2 éve halt meg motorbalesetben 48 éves volt, 31es úton R.I.P.)😔hogy mi értelme itt ebben a káoszban ami van?

-Vak autósok

-szar balkáni utak

-vadállatok kiugranak

-olajfoltok, alkatrészek az úton stb.

nem is látok öreg motorosokat nagyon

Miért nem sportolnak, vagy bringáznak? A motoron csak ülnek nem is mozognak halál egészségtelen szerintem. Titeket nem féltenek otthon? Csak kérdezem.

márc. 12. 18:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Tegnap kielőztem 2 tötymörgőt, mindkettő telefonozott menet közben. Nem figyelnek oda. Miért nem otthon nyomja a telóját? Kollégám egyszer pisztáciát nem tudta feltörni vezetés közben a Vecsési úti kereszteződésben, lenézett, stop tábla, telibevert egy suzukist keresztbe. Na ezért nem ülnék motorra. Tolószékbe is kerülhetsz. Annyi feelinget nem ér az egész hogy lenyomorodjak. Motort Ausztráliában vagy Usa-ban megértem. Széles tükörsima utak, de nem ez a kátyútenger ami itt van. Supermoto ami itt ésszerű esetleg.
márc. 12. 19:35
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
Hm.... Jelenleg most nincs motorom, de amúgy csak faluban meg terepen motoroztam és ez feltehetően így is marad. Ahogy előttem is írták rengeteg a vakegér/b@lfasz/rosszindulatú autós.
márc. 12. 19:37
 13/21 A kérdező kommentje:

10#

Andrássyra gyere ki szombat este. Fröccsterasznál gyüliznek több milliós vasakkal 40-50en, aztán húzatják Hősök tere felé nyitott slip on dobbal. Remegnek az ablaküvegek mint a pinty. Mindkét oldalon vannak hülyék.

márc. 12. 19:38
 14/21 Szolovjov ***** válasza:
69%
Ésszel kell motorozni. 80-90-es tempó két keréken elég. A motorozás érzése a lényeg. Én 21 éve motorozok és csak két kisebb elcsúszásom volt, ebből az egyik füves gáttetőn kb 40-es sebességgel. A másik egy meggondolatlan irányváltás volt poros úton szintén hasonló sebességgel. Mindkettőből levontam a tanulságot. Tehát lehet biztonságosan is motorozni, csak a lényeg az mint az mint az autónál is: nem szabad száguldozni!
márc. 12. 19:39
 15/21 dirtboy ***** válasza:

9-es

köszi de motoroztam és tervezek is. Ha gondolod megveheted a mostani Kawasaki Z1000-resem mert épp cserélni tervezem gsx-s-re.

Pont azért tudom ezeket mert magam is motorozok és pl a perforalt bőrruházban marha jó érzés volt felhőszakadásban elázni kunmadarasról haza felé,szerencsére már csak 30--40km volt hazáig. Vagy nyáron dögmelegben szlovák túráknál is mikor nem győzinni az ember de magával vinni sem tud mert nincs hova rakni. Ez túrásoknál meg choppernél még megoldható mert vannak oldal dobozok ahová tud ennivalót vagy inni valót is rakni ,kis hűtőtasiban de az olyan mint én akinek a motoron max egy tanktáska van meg egy combtáskát magamra rakom sokkal másabb egy hosszabb túra.

el kell ismerni hogy sokkal körülményesebb motorral megtenni x kilométert mint autóval.

márc. 12. 19:55
 16/21 anonim ***** válasza:
#15 Köszi, de maradok a túreendúró vonalon, nekem az jön be, és az utasnak is kényelmes. Cordura ruha is azért jobb esőben mint a bőr, bár idővel az is átázik :) , meg van dobozszettem is a motoron.
márc. 12. 20:10
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Menj el egy motoros találkozóra és kérdezd meg ott.
márc. 12. 20:31
 18/21 A kérdező kommentje:

17

Ja hogy jól megverjenek😅😅

márc. 12. 21:24
 19/21 anonim ***** válasza:
35%
Azért amiért a hajóskapitányok nem vízibickliznek hanem hajót irányítanak.
márc. 13. 06:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Kakucson kibérlek egy motort 15k és megnézem mi ez. Ha jó akkor pályázni fogok csak. De nagyon kíváncsi vagyok mi ez a feeling.
márc. 13. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!