Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Akik rendszeresen bringáznak,...

Akik rendszeresen bringáznak, napi 30 km felett, hogy nem unják meg?

Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy, ahogy a minden nap futók sem unják meg, hogy napi 1 órát futnak edzésképpen.

Bringával 30 km egy óra sincs (ha komótosan tekergeted a pedált, akkor lehet akár 2 óra is, de aki edzésként bringázik, az simán megtesz 30km-t egy óra alatt)

Bringázás közben lehet élvezni a tájat, a jó levegőt, figyelni az évszakok/körülmények változását, mérni a teljesitményemet, a részidőmet (X km ideje pl.), kiszámolni, ha az rpm ennyi, akkor az X ponthoz kb mennyire kell felgyorsulnom, és még ezer dolog.

Nem mártírkodni kell, hogy jaj milyen unalmas a bringázás, hanem sportolni :)

Én inkább azt szoktam megúnni, hogy elmegyek arra a helyre, ahonnan kezdem a bringázást, aztán meg visszavinni a bringát onnan ahol befejeztem, hazaérni vele (ha a bringával máshol akarok tekerni, mint ahol minden nap szoktam).

2022. szept. 7. 20:39
 2/10 MGéza ***** válasza:
100%
Nem nagyon. Vagy másik útvonalat választok, variálom, vagy új kihívást keresek, javítok az időmön, ilyesmi.
2022. szept. 7. 20:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem.
2022. szept. 7. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
azért mert tekerni jó
2022. szept. 7. 22:10
 5/10 anonim ***** válasza:
25%

Dehogy nem unjuk meg… még szép, hogy megunjuk mi is… van olyan nap mikor a hátam közepére nem kívánom…

Viszont megszokás, 15éve csinálom, ha kihagyok egy edzést, akkor meg az zavar, idegesít hogy kihagytam.

2022. szept. 8. 07:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Van legalább 6-8 edzőköröm, amit váltogatva tekerek... Nem únom meg. Mindig látni új dolgokat, észreveszek egyet-mást.
2022. szept. 8. 13:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Télen a Margitszigeten gyűjteni a km-eket unalmas.

De ezt leszámítva mindig arra megyek, amerre kedvem van.

Amikor 15-20 km-re volt a munkahelyem, akkor erre az útra is volt 4-5 útvonalam. Hazafelé arra mentem, amelyikhez kedvem volt.

Bringán repül az idő. Mindig figyelni kell valamire, tehát nincs időd unatkozni.

2022. szept. 8. 13:57
 8/10 NTBS ***** válasza:
Mert szeretik.
2022. szept. 8. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#7: Pontosan! :)

Én pl. a Hűvösvölgyből megyek haza Rózsavölgybe. Tavasszal mikor már jó idő van, sokszor átmegyek a Városliget felé, és ekkora vargabetűvel tekerek haza... Vagy más alternatív útvonalakon. Közben a Dunaparton, vagy a MArgit-szigetn ki lehet feküdni napozni a napágyakra, aZtán tekerés tovább. :)

2022. szept. 8. 14:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. szept. 9. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!