Tudnátok mondani ,ajánlani olyan autókat ,aminek a motorja hidrotökés?pld. a 2003. Suzuki swift.
Figyelt kérdés
Ami kevesebb karbantartást, után állítást igényel.márc. 10. 16:05
21/23 anonim válasza:
1988 Wartburg 1.3 deluxe hidrotőkés mint az állat. 🤣
A szelep hézag ellenőrzés egy gyári "ajánlás" a legtöbb állítható tipusnál. Nekem van egy puruttya Skoda Favoritom 100.000KM!!! alatt nem nyúltam hozzá pedig állítható!
És a művelet kb. 5perc lenne!
Ez nem tétel karbantartás ügyben. Ne foglalkozz vele.
22/23 krwkco válasza:
Szerintem sem rossz a csavarral állítható szelephézag, ha valaki -legalább részben- maga szereli az autóját. Nekem sem okozott gondot az ellenőrzés vagy beállítás a Favoriton.
De 25 évesnél fiatalabb konstrukciójú autó valószínűleg nem létezik csavaros állítással. A német vevő nem akar csavargatni. Vagy a magas órabérű szervizben "csavargattatni". :-(
23/23 anonim válasza:
Macerásabb hidrotőkét cserélni mint hézagot állítani (kivéve ha lapkás) Másodjára fogom cserélni a 99-es WV polo-n pedig mindig a legjobb olajat kapja, vigyázok rá, nem taposom hidegen és évente cserélem. Az egyes golfomon talán egyszer állítottam amikor használtan vettem de az soha nem csattogott. Igaz hogy csere után nagyon baba a motorhang de aki azt mondja hogy a hidrotőkék gondozásmentessé teszik a szervizelést az nem mond igazat. A gyári szervizkönyvébe is az van írva az autónak hogy százezer kilométerenként cserélni kell. Először rácsodálkoztam és valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!