Van bevált taktika arra amikor belejönnek a seggedbe az autósok?
Borzasztóan zavar amikor valaki ezt csinálja, tegnap egy jó 50km-en keresztül jött mögöttem egy furgon, (konkrétan csak a lámpája látszódott a középső tükörben) és hiába jeleztem neki hogy távolodjon vagy előzzön ki, végig centikre jött mögöttem és már azon stresszeltem mikor jön belém egy fékezésnél. A nyílegyenes üres úton sem akart kielőzni, pedig mentem 90-100-al a 90-es táblánál.
Mit lehet tenni ilyen esetekben, amikor nem akarnak kielőzni, és belemásznak a seggembe?
Attól is függ milyen sebességgel haladsz.
Az biztos hogy sose gyorsíts amikor a seggedbe jönnek, és úgy menj hogy bármilyen akadály előtt könnyen megtudj álni, szóval ha kell akkor csökkentsd a sebbeseged de ne hirtelen fekezéssel. Az olyan emberek akik nem tartanak követési távolságot sok esetben azt sem tudják mi az. A jó sofőrök dolga hogy vigyázzanak arra akik nem olyan jók vezetésben, ezért úgy menj hogy ne keljen semmi hirtelen manővert lassítást egyebet végezned mikőzben a seggedben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!