Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van-e rá valami taktika,...

Octillery kérdése:

Van-e rá valami taktika, hogyan tanulhatnám meg hol kezdődik az autó eleje és hol véződik?

Figyelt kérdés
Persze..tükrök és megszokás, de már másodszorra szedem le az autó oldalát, mert egyszerűen nem érzem. Mindezek ellenére tudok vezetni, csak kis szűk helyen elvesztem.
2009. máj. 12. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Néhány bóját kiraksz egy parkolóba, és ott próbálgatod legrosszabb esetben eltolod a bójákat a helyükről de attól nem lesz baja a kocsinak, így könnyen megtanulhatod hogy hol van az a bizonyos "határ" .
2009. máj. 12. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:

A furcsa hangoknál. Amennyiben furcsa hangot hallassz (rádió kikapcsolva), akkor ott van az eleje, hátulja, oldala.

Tréfát félretéve: gyakorlat. Minden autót meg kell szokni. Az előttem hozzászóló bójás megoldása sem rossz.

2009. máj. 14. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Mikor én tanultam az oktató azt mondta, hogy adott autón vannak támpontok, amelyeket meg lehet szokni, aztán gondolom már a gyakorlat hozza.
2009. aug. 6. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!