Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti medigg gyüjtöttetek autovás...

Ti medigg gyüjtöttetek autovásárlásra? Van e esetleg valami taktika a pénz gyüjtéste?

Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez elég sokmindentő függ. Mennyi a havi jövedelmed,kiadásod,menyit tudsz letenni? Milyen értékű autót szeretnél? Taktika nagyon nem kell hozzá,a félretett pénzhez nem nyúlsz. :-)
2016. nov. 26. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Tudtam milyen kell és mikorra akarom megvenni. Legalább 400ra volt szükségem plusz átírás.

Akkor még nem kerestem annyit mint most de annyit tettem félre amennyit csak bírtam és 500 összejött egy kocsira 1 év alatt.

Most 2 év után tudnék venni egy másikat 800ért, úgy hogy 400at költöttem nyaralásra és még ehhez hozzátenném a mostani kocsi árát(350-400) ha eladnám, csak most másra kell a pénz.

Taktika? tegyél félre amennyit csak tudsz :D Gondolkodj hogy milyen kocsit engedhetsz meg magadnak amire nem kell évekig gyűjtened és nem okozna gondot a fenntartása. Pl ha havi 80-100-at keresel akkor ne BMW-ben gondolkodj.

2016. nov. 26. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Képes vagyok minden hónapban egy komolyabb összeget letenni rá, + dugiban néha leteszek némi pluszénzt (kisebb vállalkozás), mert az asszony így is kivan akadva, hogy mennyit költök autókra :D Aztán kétévente eljön a nagy nap :D
2016. nov. 26. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Én diák ként mindig félre tettem minden pénzt amit kaptam szinte aztán egész nyáron mind a teljes 3 havi fizum félre tettem és lett még 2 külön melóm (KSH-s) amit suli közben is csináltam így összejött majd 600 ezer forint 400-ért megvettem az autót és 150-ből átírás és rendbe rakatás a maradék 50-ből pedig tankoltam bele azt most suli melletti melóból + ösztöndíjból röhögve fent tartom a kocsit és még marad is pénzem mellette úgy hogy néha kis cicomázás is belefér :D Annyit csaltam a dologgal hogy Édesanyám nevére ment a kocsi így olcsóbb a biztosítás de teljesen én tartom fent a kocsolát (opel astra F 1.4) Amire én használom tökéletes melóba,suliba járás és ha haverokkal megyünk valahova :D már rakattam bele 6 hangszórót úgyhogy ha Budapest-Debrecen távot megyünk se unatkozunk a kocsiba :D Szóval az én igényeimnek tökéletes ez az autó és így 5 hónapnyi félre tett pénzemből lett meg de megérte számomra a dolog :)
2016. nov. 26. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Miután elértem azt a kereseti szintet, hogy tudtam félretenni, kb 6 évre rá vettem autót. Nem autóra gyűjtöttem, nem is ment rá el minden megtakarítás, de kicsit erőn felül vettem (9 havi nettó jövedelemért).
2016. nov. 26. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!