Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebben tényleg van valami...

Ebben tényleg van valami üzlet vagy taktika?

Figyelt kérdés

Aggódik a média és az Unió (rendeletben megszabályozva) az emberek egészségéért. (Étel).

Ha az emberek korábban halnak, akkor nem tudnak tovább adózni, ezért 20-30 évvel megnyujtsák az életünket.

Ha korábban halunk, utánnunk születnek gyerekek, de ők csak 18. életévüket betöltve tudnak csak adózni.

Tehát az államnak 18 év kiesik az emberek ezokbóli adózásából.

Egyébként egy sovány 30 kg-os ember is fogyókúrázzon, éljen egészséges ételeken?

2014. ápr. 19. 19:07
 1/4 A kérdező kommentje:

Addig-addig, hogy az egészséges életmódot törvénybe is behozzák. Kötelező lesz.

Mondjuk én 45 kg vagyok, akkor én is fogyjak, meg fogyókúrás kajákat, egészséges kajákat egyek, holott nekem hízni kellene?

2014. ápr. 19. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Viszont én ehetek akármit, én semmitől sem hízok. Nehogy már diétás kajákon éltessenek bennünket.
2014. ápr. 19. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez szerintem a legértelmetlenebb kérdés, amit fel lehet tenni. Talán csak úgy fokozhatnád, ha mondjuk ilyen kérdést tennél fel:

"Miért akarják, hogy kevesebbet adózzunk? Azért, hogy több pénzünk legyen, amiből vásárolhatunk, és megszedhetik magukat rajtunk a nagyvállalatok? Hát nem rossz ez nekünk? Én már így is gazdag vagyok, minek nekem több pénz?"

2014. ápr. 19. 19:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez majdnem a fordítottja.
2014. ápr. 19. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!