Bmw e36-ból vagy esetleg e46-ból melyik motorral felszerelt konstrukciót a legérdemesebb megvenni későbbiekben, ami mondjuk fenntartható is? (Gondolok itt rendes motorkódra stb)
Hallottam már sokféle infót, viszont olyanok véleményét várom akiknek már volt, vagy esetleg eleve szerelők. (Hozzáteszem én is annak tanulok, de még a többi emberrel együtt is folynak a viták, vannak akik egyből elvetik meg hasonlók. Kezdők vagyunk kvázi, bár van aki jobban benne van, az mondjuk nem beszélt le róla feltétlenül)
+ A lakatolási munkákat lehet itthon is ki tudnám/tudnánk vitelezni.
Én dízelt nem vennék ilyen korban, bár alapból nem vagyok BMW párti... Főleg nem suttyó BMW párti, értsd ezalatt a 20 év körüli gépjárműveket. Félreértés ne essék most tervezek autót venni (2004) tehát 20 éves gépről beszélünk, de véleményem szerint az alsó értelmi réteg veszi ebben a korban BMW-t.
A kérdésre válaszolva ilyen korban egy szívó benzinest vennék ami azért erőt (átvitt értelemben) is képvisel pl 318i.
"A kérdésre válaszolva ilyen korban egy szívó benzinest vennék ami azért erőt (átvitt értelemben) is képvisel pl 318i."
Ma is tanultam valami újat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!