Melyik sport autót lenne a legérdemesebb megvenni?
Sikerült a listát le csökkenteni 4 autóra ezek az autók maradtak
Mazda mx-5 nb 1.8 16v
MR 2 1.8
Hyundai coupe 2.0 gls (2005-2007)
celica 1.8vvti 7.gen
Tegnap én voltam, aki 2X is említette az Eclipse-t, (és bevédtelek azoktól, akik támadtak, hogy többször tetted fel a kérdést.) Említettem ugyan a Hyundai Coupet is, mert az újabb darab volt a többiekhez képest, meg olcsóbb a fenntartása, mint mondjuk egy Eclipse-nek.
Így viszont, hogy az Mx5 végül felkerült a listára, az Eclipse végül lekerült, most azt mondom, hogy Mx5. Tegnap azért nem ajánlottam, mert nem volt rajta, viszont MX5-ről rengeteget írt Becsületesnepper is, hogy ennyi kevés pénzből élményautózást más nem nagyon tud nyújtani.
Ezzel itt le is lehet zárni. A következő kérdés az legyen majd, hogy “MX5 vásárlás előtt állok, mire figyeljek oda?” :D
Kövezzetek meg de szerintem mind a 4 autó ocsmány...
Ha japán és szép formájú sportos autót vennék akkor Nissan 240SX.
Vagy ha több pénze van az embernek akkor Silvia vagy Skyline, természetesen R34 vagy R33.
#3 vagyok
“Kövezzetek meg de szerintem mind a 4 autó ocsmány...“
Ha nagyon őszinte akarok lenni, szerintem is. Az MX5 pl. kimondottan egy kis pici játékautó hatását kelti. Álltam már meg mellette, kb derékig ért :D Felhúzott tetővel is bőven a hónaljam alatt van, viszont ha élménybe meg sokat nyújt, akkor megéri.
Egyébként nekem is a Nissan sportautói tetszenek. A GT-R a kedvencem.
A Hyundai Coupét csak V6-osban érdemes megvenni, és nem "sportolásra" hanem krúzolásra. Annak jó. Kényelmes, szép, jó a hangja, és megbízható. A mai napig szeretettel gondolok vissza rá.
Mielőtt megvettem, kipróbáltam a négyhengerest is, de nem illik az autó karakteréhez az erőlködés.
Semmilyen sportautót nem éri meg megvenni.
Van már futkározós, fizetésből fenntartott autód, amire szükséged van? Azt "érdemes" volt megvenni.
A hobbira költött pénzedet saját magad lövöd be, ráfizetés lesz.
Próbálj ki ezek közül minnél többet, szeress bele, aztán döntsön az állapota az autónak. Így buksz legkevesebet egy hobbbin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!