Melyik sport autót lenne a legérdemesebb megvenni?
Sikerült a listát le csökkenteni 4 autóra ezek az autók maradtak
Mazda mx-5 nb 1.8 16v
MR 2 1.8
Hyundai coupe 2.0 gls (2005-2007)
celica 1.8vvti 7.gen
> "Semmilyen sportautót nem éri meg megvenni."
Ezzel nem értek egyet, nekem is egyetlen autóm van, egy mk3 TT, bár az igaz, hogy én itthonról dolgozom (jelenleg is :D), szóval kb soha nem kell explicite kimennem, leginkább csak szórakozásból mozdulok ki (simán vezetni, étterembe, stb).
MX5 NB ezek közül ár/értékben a legjobb, ha valóban elég a kb. nulla csomagtartó és az, hogy csak 2 személyes. Olcsó, sok az alkatrész, komoly magyar MX5 társaság van, akik sok mindenben tudnak segíteni.
3gen MR2 jobb mint az MX5 NB, komolyabb futómű, jobb karakterisztikájú a motorja, viszont drágább az alkatrész.
Celica ezek közül motorikusan a legerősebb (ha a 192 lóerőset veszed), viszont nehezebb a karosszéria és a nagy hátránya, hogy első kerekes... Szerintem is inkább a sportos kategória, mint sportkocsi.
Hyundai Coupe a leggyengébb láncszem, mindenben.
Ha 2 személyes elérhető árú japán sportkocsi, akkor igazából le is van szűkítve a lista típusra és azok generációira.
Mazda MX5 NA, NB, NC
Toyota MR2 MK1, MK2, MK3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!