1.6 74kw 2-es focusrol lenne szó. Ezek a motrok ilyen kopogósabbak kicsit vagy valami gikszer lehet vele?
Figyelt kérdés
Az autó nagyon jól megy, de mintha kicsit kopogna, nem tudom én mesélem be csak magamnak vagy tényleg nincs valami a helyzet magaslatán. Valaki egyszer azt mondta hogy ezek a duratec motorok kicsit ilyen kopogósabbak. Ez igaz lehet?2024. febr. 25. 09:36
2/7 A kérdező kommentje:
Az tök jó, hogy most vettem és már ilyen pozitívak a meglátásaim róla, lehet meg kellene szabadulni tőle míg lehet.
2024. febr. 25. 09:55
3/7 anonim válasza:
Nem kéne netán egy autószerelőt felkeresni, vagy egy állapotfelmérést csináltatni?
4/7 A kérdező kommentje:
Mikor vettem csináltak rajta helyszíni állapotfelmérést. Nyilván nem tudhatom hogy valóban szerelő vagy csak csinált egy weboldalt hogy átvizsgálásokat vállal közben meg nem is ért az autókhoz.
2024. febr. 25. 10:20
5/7 Koplárovics Béci válasza:
Az eladó csinált a saját autójáról egy állapotfelmérést, és az van benne, hogy az autó tökéletes? Nahát! Pedig még soha senkit nem vertek át ilyennel, lehet, hogy te vagy az első???
6/7 A kérdező kommentje:
Én csináltattam az állapotfelmérést!
2024. febr. 25. 10:49
7/7 A kérdező kommentje:
Egy független ember csinálta, akit én sem és a volt tulaj sem ismer.
2024. febr. 25. 10:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!