Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focus Mk2 1,6 benzin...

Bence1975 kérdése:

Ford Focus Mk2 1,6 benzin motorrendszer hiba mitől lehet?

Figyelt kérdés
Rá adom a gyújtást, és meg se nyikkan. Egész éjszaka töltöttem az aksit. El akartam indítani, semmi. Még a rádiót se lehet bekapcsolni. A műszerfalon kiírja, hogy motorrendszer hiba. Mi lehet a gond?

#Motorrendszerhiba
2024. febr. 24. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Óracsoportra gyanakodnék. Abban van egy vezérlőegység, ha az meghal, akkor se kép, se hang.
2024. febr. 24. 12:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Mi pontosan az óracsoport?
2024. febr. 24. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Az órák csoportja. Szemben veled. A kormány fölött. Fordulatszám, sebesség, üzemanyagszint, hőmérséklet. 😀

Először mindenképpen kellene egy pontosabb diagnosztika, mert innen távolról nyilván csak tippelni tudok. Keresni kell valakit, aki kijön házhoz, vagy trélerrel szervizbe vitetni. Ha netán tényleg az óracsoport a ludas, azzal egészen biztosan nem fognak tudni segíteni, ki kell venni a helyéről és olyanhoz kell eljuttatni, aki spec ezzel foglalkozik. Én kettőről tudok az országban, egy Miskolcon és egy Szajolban, de biztos van több is. Na de ne szaladjunk ennyire előre, első a pontosabb diagnosztika, hogy tényleg ez-e a baj.

2024. febr. 24. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!