Melyik lenne a legelőnyösebb választás ? (Autó)
Sziasztok jelenleg autó vásárlás előtt állok , amik felmerültek bennem (közepes egyterűek leginkább) volkswagen golf 5 (1.4, 1.6 szívó), golf plus (1.4, 1.6 szívó), toyota auris (1.4, 1.6 szívó) (2007-2009), mindegyikből benzinest néztem alapvetően , mert szerintem évi 10e km és kb 60%-70% városi használat nem igazán indokolja a dízelt. Akiknek esetlegesen van ilyen autójuk mi a véleménye, róla mennyire rohadnak (a jelenlegi autómat ezért kell lecserélnem , mert többe kerül a lakatolás , mint a teljesen rozsdamentes autó ha eladnám.) , milyen fenntartási költségek merülnek fel stb.
Én jelenleg ezek közül a toyota aurist talán jobb választásnak tartom , de esetlegesen más autókra is nyitott vagyok.
Én a Golf 5-re szavaznék mert alapvetően egy nagyon jó autó, de az 1.4-es szívóbenzin lomha dög cserébe sokat eszik és rommá kell pörgetni, hogy megmozduljon komolyabban, az 1,6 annyival jobb, hogy kevésbé lomha dög, de cserébe kb annyit eszik mint ebből az 1.4-es.
Ha mindenképpen szívó akkor VW csoportos autót ilyen méretben, ebből az időszakból benzinest 1.6 alatt ne vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!