Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nulla tapasztalattal mennyibe...

Nulla tapasztalattal mennyibe kerülne manapság belevágni a motorozás világába?

Figyelt kérdés
Tehát, 25 éves vagyok, nincs még semmilyen tapasztalatom és jogsim sem, értelemszerűen így már A korlátlant tehetnék. Érdekelne, hogy maga a jogsi pl. mennyibe lenne, ha elsőre sikerülne minden. Továbbá sisak, ruházat, gondolom ez már kell eleve a tanfolyamra is, nem adnak felszerelést. És ha mindez megvan, szeretnék majd venni egy kb. 200-250-es kezdőmotort, ami nem okoz nagy meglepetéseket, de normálisan lehet vele tartani közutakon a forgalom tempóját, mondjuk egy Honda CBF250-re vagy Yamaha YBR 250-re gondoltam. Illetve van még valami ami szükséges, de nem kalkuláltam? Kb. mindennel együtt mennyiből jönne ki a dolog? Majd most kezdek el pénzt gyűjteni, ha minden jól megy, és érdekelne, hogy akkor kb. mennyit kell spórolnom, hogy bele tudjak vágni.

2024. febr. 19. 13:13
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
BMW, Triumph, Ducati, Aprilia.
2024. febr. 21. 10:19
 42/50 anonim ***** válasza:
A BMW RS/GS1200 valóban szuper. Csak ugye az túraenduró, mi van, ha valaki nem azt akar? Ducatival, Apriliával ne röhögtess, műszakilag gányok. Triumph valóban szuper a maga nemében.
2024. febr. 21. 11:41
 43/50 anonim ***** válasza:

Jók a Hondák de borzalom unalmas a legtöbbje. Surrogó blokk ok, de baromi kiszámítható, élmény a nullával egyenlő.

Én leraktam a motort örökre szerencsére, most adtam el KTM superduke 990-est, na abban van kakaó.;)

2024. febr. 21. 11:44
 44/50 anonim ***** válasza:
Az RS nem túraendúró.
2024. febr. 21. 11:49
 45/50 anonim ***** válasza:
De ugye érteni kéne hozzá.
2024. febr. 21. 11:49
 46/50 anonim ***** válasza:
Hát azért a Hornetnél kevés kommerszebb, unalmasabb motor van.
2024. febr. 23. 16:58
 47/50 anonim ***** válasza:
Na mikor gurultok?
2024. márc. 5. 18:26
 48/50 anonim ***** válasza:
KTM superduke 990-et végre leraktad? Én meg sem vettem volna. Nem csodálom, ha elment a kedved a motorozástól, ha ilyen szarokon ültél.
2024. márc. 6. 01:25
 49/50 anonim ***** válasza:
#47 Én már két hete folyton. Hétvégén inkább szarrá áztam minthogy otthon maradtam volna. Motor is life!
2024. márc. 6. 01:25
 50/50 anonim ***** válasza:
48# előtte voltak japán sor4ek is. Itthon sok a vakegér autós, leszarnak mindent és a telefonjukat nyomkodják sokan+szar utak egész nap a kátyúkat kerülgettem +halott egészségügy ahol egy vérvételre 2 hónapot vársz. csak pályán fogok idén motorozni szigorúan! Kakucs-pannonia-euroring.
2024. márc. 6. 06:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!