Nulla tapasztalattal mennyibe kerülne manapság belevágni a motorozás világába?
Figyelt kérdés
Tehát, 25 éves vagyok, nincs még semmilyen tapasztalatom és jogsim sem, értelemszerűen így már A korlátlant tehetnék. Érdekelne, hogy maga a jogsi pl. mennyibe lenne, ha elsőre sikerülne minden. Továbbá sisak, ruházat, gondolom ez már kell eleve a tanfolyamra is, nem adnak felszerelést. És ha mindez megvan, szeretnék majd venni egy kb. 200-250-es kezdőmotort, ami nem okoz nagy meglepetéseket, de normálisan lehet vele tartani közutakon a forgalom tempóját, mondjuk egy Honda CBF250-re vagy Yamaha YBR 250-re gondoltam. Illetve van még valami ami szükséges, de nem kalkuláltam? Kb. mindennel együtt mennyiből jönne ki a dolog? Majd most kezdek el pénzt gyűjteni, ha minden jól megy, és érdekelne, hogy akkor kb. mennyit kell spórolnom, hogy bele tudjak vágni.2024. febr. 19. 13:13
31/50 anonim válasza:
Mellesleg a Honda ma is vezeti a piacot. Csaxólok.
32/50 anonim válasza:
Nyilvàn ismerem a Horneteket, de nekem nem tetszik, ízlések és pofonok. A pc41 is azzal a rovarfejjel egy okádék. Egész télen túrtam a netet, de semmi értelmes 2 M-ig, esetleg az olaszok ami bejön ennyiért. Azoknak meg nem túl jó a hírük, japàn meg túlárazott....marad a bringázás.
33/50 anonim válasza:
Ennyi kretént egy rakáson, hihetetlen :D :D :D
Nem csoda, hogy mindenki utálja a motorosokat, mint a szart.
34/50 anonim válasza:
#32 Akkor vegyél BMW-t, és örülj annak, hogy motorból legalább nem olyan sz*rt gyártanak, mint autóból. A rovarlámpás Hornet szerintem is ronda. Azért van régebbi Hornetem. De ahhoz még csak mérnöknek sem kell lenni, hogy valaki elismerje, hogy sornégyes 100 lóerős motorból a legjobb.
35/50 anonim válasza:
#34: Téged amúgy rendszeresen fejreejtettek gyerekkorodban...?
36/50 anonim válasza:
#35 Miért, mondanál egy ellenérvet végre? Amikor Yamaha szakszerviz mondja, hogy a Honda mindig is vezette a piacot?
37/50 anonim válasza:
És kit érdekel, de őszintén...?
38/50 anonim válasza:
Hát, úgy látszik, téged, mert te kérdezgetsz vissza mindenre, ami mindenki számára nyilvánvaló TÉNY.
39/50 anonim válasza:
Debilnek tetszik lenni? Hondánál jobbra nem telik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!