Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes lenne megcsinálnom a...

Érdemes lenne megcsinálnom a jogosítványt?

Figyelt kérdés

Anyámmal nem lehet beszélni erről, ő szerinte ez egy nagyon fontos dolog, és ehhez ragaszkodik foggal-körömmel, de nulla érvvel.

Én meg csak azt látom, hogy nagyon sokba kerül maga az autó, meg a fenntartása is, és a környezetemben akiknek nincs a tulajdonában, teljesen jól megvannak. Tehát szerintetek fontos lenne megszerezni a jogsit?

febr. 16. 19:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdemes megcsinálni, mert a tudást nem vehetik el tőled! Én 17 évesen, honvédségi támogatással csináltam, és én is úgy voltam, hogy utána nem érdekelt, meg minek vegyek autót ha alig használnám, és csak fizetnék rá, akkor épp a szleimnek se volt autója. Aztán változott az életem, elkezdtem másik városban dolgozni, és oda már kellett az autó, valamit neten ismerkedtem, ide is kellett, mert nagyban megkönnyíti a közlekedést. Családosként főleg szükség van az autóra. Míg akkoriban nem is érdekelt, sőt az orvosi lejárta után 3 évvel hosszabítattam meg, most pedig szinte naponta vezetek.
febr. 17. 12:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
febr. 17. 14:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Amennyiben szükséged van rá csináld meg. Amennyiben nem lesz rá szükséged akkor ne csináld meg ennyire egyszerű. Például ha te mindent meg tudsz oldani tömegközlekedéssel, akkor felesleges jogsit szerezni, majd utána autót fenntartani, a 600 forintos benya azért nem vicc(és ez csak az üzemanyagköltség).
febr. 19. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!