Érdemes lenne megcsinálnom a jogosítványt?
Anyámmal nem lehet beszélni erről, ő szerinte ez egy nagyon fontos dolog, és ehhez ragaszkodik foggal-körömmel, de nulla érvvel.
Én meg csak azt látom, hogy nagyon sokba kerül maga az autó, meg a fenntartása is, és a környezetemben akiknek nincs a tulajdonában, teljesen jól megvannak. Tehát szerintetek fontos lenne megszerezni a jogsit?
Élethelyzettől is függ.
Én annyira vidéken lakok, hogy csak akkor jön erre busz ha eltéved. Ilyen helyzetben elég fontos, hogy legyen az embernek jogosítványa, autója.
A jogosítvány megléte egy lehetőség, ami nyitva áll. A jogosítvány nem léte egy csukott ajtó, ami kizár dolgokat az életedből.
Szerintem te nagyon is tudod, hogy a jogosítvány hasznos dolog, de fosol nekifutni. Mert ha anyád erőlteti, akkor fizeti is. Nézz ki az ablakon, 6 millió magyar vezet, csak nem lehet olyan ördöngősség.
#1 16 évesen jelenleg nem olyan az élethelyzetem, hogy objektíven tudjak dönteni ezt illetően, ezért írtam ki a kérdést, felnőttek válaszára kíváncsian
#4 "A jogosítvány megléte egy lehetőség, ami nyitva áll. A jogosítvány nem léte egy csukott ajtó, ami kizár dolgokat az életedből."
Igen, tudom. A kérdésem az volna, hogy nagyban befolyásolja-e az ember életét.
És nem, nem "fosok" nekifutni, egyszer már nekiálltam itthon tanulgatni, viszont mivel a környezetemben az a ritkább, hogy a családoknak van autója, elgondolkodtam, hogy megéri-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!