Lethal_allele kérdése:
A2-es jogosítványt melyik autósiskolában érdemes megcsinálni Budapesten?
Figyelt kérdés
Figyelembe szeretném venni a jogosítvány költségét, illetve a bukás-arányt..
Sokan mondják az SOS jogsit, viszont 50ezer a kezdőrészlet (3 éve páromtól tudom, hogy 20 volt, ő is ott csinálta), míg máshol 20-30ezer. Így fontosabb kérdés számomra, hogy hol alacsonyabb a bukás-arány. B kategóriás jogsim van már, ha ez esetleg számít..
Ki melyik iskolára esküszik?
Előre is köszi a válaszokat!
2020. aug. 13. 19:34
1/4 anonim válasza:
Én is ezen filóztam, de aztán hanyagoltam mert A2-höz nem találtam olyan motort ami tetszik is, és vállalható az ára. Inkább várok még egy évet és megcsinálom a korlátlant.
2/4 A kérdező kommentje:
Valószínű visszafojtanék egy sv650s-t, én is jövőre töltöm a 24-et..:) Nem szeretnék tovább várakozni, mert a párom egyre kevésbé szeretne engem az utas téren hozni-vinni :D illetve már bennem is ég a vágy, hogy ne mögötte kelljen csücsülnöm.
2020. aug. 13. 19:47
3/4 anonim válasza:
Tudod hogy a visszafojtás papírozással milyen összeg?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, utána néztem már.. Sajnos a motorozás semmilyen szemszögből nem tartozik az olcsó sportok kategóriájába. Mindenek előtt meg szeretnék tanulni motorozni és letenni a jogosítványt a lehető legkedvezőbb/ legtoleránsabb iskolában. Erre irányul a kérdésem is amit feltettem.
2020. aug. 13. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!