A KRESZ-t hogyan érdemes tanulni? Sokszor, felületesen elolvasva, vagy csak párszor, de alaposan?
Azt úgy nem lehet megtanulni ahogy kérdezed.
Sokszor, alaposan, értelmezve kell megtanulni.
Én online kaptam meg a kresz vizsga kérdéseit, válaszait, gyakorló oldalt. Egyszer becsületesen átolvastam az egészet, de utána csak gyakoroltam a vizsga kreszt. Addig gyakoroltam amíg már gondolkodnom sem kellett a válaszokon.
Nemrég voltam kresz vizsgán. 1 hibapontom volt, így sikeres lett.
Attól is függ, mi a cél.
Ha minél kevesebb energiabefektetéssel át akarsz csúszni a kresz vizsgán, akkor nyomkodd orrvérzésig a teszteket. Aztán a forgalmi vizsgán meg jöhet a hiszti, hogy pénz nélkül nem lehet átmenni.
Félreértés ne essék, meg lehet tanulni tesztekből is a szabályokat (egyfajta reverse engineering), csak nem célszerű.
Ha az a cél, hogy közlekedés közben is tudd és értsd a szabályokat, ahhoz el kell olvasni a kresz könyvet, megtanulni a szabályokat és a tesztekkel inkább csak ellenőrzöd a tudásodat.
Jó, a retard kérdésekhez (mennyire nyúlhat ki a rakomány, gumi barázdái hány mm-esek legyenek és társai) így is kell tesztezni valamennyit, de a lényeges dolgokat nem a tesztekből kéne bemagolni.
Hogy neked a sok felületes elolvasás vagy a kevés alapos olvasás a célravezetőbb, azt te tudod. Szerintem ez egyénfüggő.
Meg lehet tanulni felületesen is, aztán ha a felületes tanulás miatt olyan szituációba kerülsz, hogy átgázol rajtad egy kamion, akkor ne szaladj sírni a Tényekbe :D
Tanuld meg rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!