Érdemes 18 évesen megcsinálni az A2 jogsit, vagy akkor már várjak a korlátlanra pár évet, ha az 1300-as Yamaha Midnightt star a nagy szerelmem?
Erdemes mivel, ha van A2 hamarabb le lehet tenni a korlátlant, meg eloszor kisebb motorral kell kezdeni 125,250 nem egybol egy vadalattal.
Ha nincs motorozás teren tapasztalatod egy ilyen géppel nagyon konnyen vesedonor lehetsz.
Előbb le lehet tenni? Ezt nem is tudtam.
Köszönöm a választ, akkor azt fogom előbb megcélozni.
A korlatlannal a korhatar most 24 ev, azaz a 18hoz kepest azert viszonylag sok ido.
A2-vel pedig valoban lehet par evet "nyerni", persze osszessegeben dragabb lesz valamivel.
Igen, sajnos tudom, hogy drágább, viszont akkor tényleg jobb lesz, mert nem kell még megvárni azt a 6 évet, hogy motorozhassak :D
Köszönöm.
Sosem vonzottak, amióta az eszemet tudom a chopperek és a cruiserek dobogtatják a szívem :D
Pedig sokan azt mondják, nem lányoknak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!