Egy vevőnek van ahhoz joga, hogy az általa kinézett autót lefoglalja, hogy elvigye haza?
Próbálkozni lehet, de én elzavarnám a pofátlan anyjába.
Nézze meg ott, ahol árulják az autót, hülyének meg nézzem mást.
Nyilván az, hogy a tulajdonos jelenlétében kipróbáld az még egy reális igény, de hogy elvidd, és majd ha tetszik kifizeted. Ez ugye vicc?
Elmondok egy sztorit én eladtam egy Audit és úgyis megszívtam, hogy védve voltam, mert mindent megcsináltam, volt adásvételim, az eladás tényét is lejelentettem az okmányirodában.
Ettől függetlenül az új tulaj, száguldozott vele, ingyen parkolt folyamatosan. Tehát kb kijött vagy 1 millió forint bírság a kocsira, gyorshajtából meg parkolásból, és mivel én voltam az utolsó ismert tulaj, így nekem jött.
Nyilván nem kellett kifizetni mert le leveleztem a Rendőrséggel és a Parkolótársasággal is a dolgot, meg ott voltak az iratok amik engem igazoltak.
De én pl ilyen tapasztalatok fényében, családon kívül még ismerősnek, barátnak sem adnék járművet kölcsön sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!