Aki külföldi munka miatt évente egyszer 1 hónapra jön haza az hol és hogyan tartja az autóját?
Ki kell venni az aksit? Szabad ég alatt tartod az udvarban vagy garázsban/tetö alatt?
Van valaki aki néha megjáratja mikor nem vagy otthon?
Tegyük fel hogy tengeren túl dolgozol vagy hajon vagy.
Ideiglenesen kivonatod mialatt külföldön vagy?
Akkut érdemes lehet kivenni, 1 hónap alatt esélyes hogy lemerül.
Egyéb teendő nincs műszaki szempontból. Nyilván jobb ha nem ázik meg nem süti a nap, de ha nem megoldható, ez van. Ha megoldható akkor meg eleve oda rakod minden nap.
Berles kb 200.000 forint 1 honapra ha nem csillio kilometeres megbizhatatlan autot berelsz.
Ha minden evben berlek 1 honapra akkor az 5 ev alatt 1 millio.
Ha veszek egy autot 1 millioert akkor 5 ev alatt 1 millio visszajon es meg igy is el tudom adni valamennyiert.
Legutobb apam autojat hasznaltam de az nem valami megbizhato, mas rokontol nem tudom kolcsonkerni ennyi idore.
#5 De ha nem használod, mindig kivonatod? Az állásban is amortizálódik, öregednek a gumik, állásban a hengerfalon lecsapódik a pára, és elkezd rozsdásodni, és nemutolsó sorban, a mostani benzinnek fél év a szavatosága. Mit csinálsz ha belerohad? De az se jó ha minden folyadékot leengedsz, kijáratsz, mert akkor meg a tömítések száradnak ki. Könnyen ott lehet az a milliós szervízszámla is 5 év alatt.
Ha apud autóját használod jelenleg, akkor akár vehetnétek egyet közösen, és használd azt ha itthon vagy.
"Berles kb 200.000 forint 1 honapra ha nem csillio kilometeres megbizhatatlan autot berelsz."
Ami még mindig jóval olcsóbb, mint egy autót fenntartani csak azért, hogy évi 11 hónapig rohadjon valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!