Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elviszed az autót szerelőhöz,...

Elviszed az autót szerelőhöz, akkor hogy mész onnan haza ha autóval mentél viszont azt ott kell hagynod?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy egy autó van a családban így nem tud senki elmenni érted.

Régen a faluban volt egy szerelő akihez vittem az autót. Elmentem hozzá, a saját kocsimmal visszahozott a házhoz majd visszament a műhelyhez. Ez időben nem volt sok mert néhány utcával arrébb lakott.

Mióta külföldön lakom, azóta egyszer kellett csak otthagyom a szerelőnél az autót viszont most kint kettő autónk van tehát a feleségemmel el tudunk menni másik autóval is hogy aztán azzal együtt jöjjünk haza. Viszont sok magyar családban csak egy autó van. Ők ezt hogy oldják meg? Tegyük fel buszjárat arrafele nincs és túl messze van ahhoz hogy csak haza gyalogolj. Vagy ha pl. egyedül laksz , új környéken vagy, nincsenek ott barátaid hogy elmenjenek érted

2023. szept. 19. 13:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
73%
Barát, munkatárs elvisz, vagy BKV. Ha nincs akkor taxi, autó bérlés, másik szerelő.
2023. szept. 19. 13:48
 2/25 anonim ***** válasza:
79%
taxi, busz, gyalog.
2023. szept. 19. 13:50
 3/25 anonim ***** válasza:
30%
A sofőröm intézi az ilyesmit, majd megkérdezem.
2023. szept. 19. 13:52
 4/25 anonim ***** válasza:
83%
Vagy kérem csereautót vagy tömegközledek. Olyan helyre viszem csak az autót, ahol jó a tömegközlekedés.
2023. szept. 19. 13:54
 5/25 anonim ***** válasza:
83%

Az egyik szerelőm a szembe szomszédom.

A másiktól egyszerűen hazasétálok vagy -buszozok (30-40 perc).

Nyilván, ha világ végén van a szerelő, akkor ez is szempont, hogy őhozzá vigyem-e vagy máshoz.

Sok esetben megvárható, akkor ott elüldögélek egy órát.

Egy volt kollégám, aki eléggé külső helyre hordta a kocsiját, taxival szokott hazamenni.

Mindenki megoldja valahogy...

2023. szept. 19. 13:56
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
#1 Igen, majd falura kimegy hozzá a BKV, istenem... Azért nyitottam meg a kérdést, mert azt hittem, egy autó nélkül full életképtelen emberen lehet majd röhögni, erre kiderül, hogy a kérdező tök normális, de te azért hoztad a lehetőséget.
2023. szept. 19. 14:11
 7/25 anonim ***** válasza:
93%
Bicajjal! Befér a kocsiba, ha ledöntöm az ülésekkel, és hazalehet tekerni, és ugyanez vissza. 1X csináltam is mikor a bisztosítós kasznishoz vittem, az meg durván 10km-re van az otthonomtól.
2023. szept. 19. 14:45
 8/25 anonim ***** válasza:
77%
6: BKV alatt a tömegközlekedést érti általában, a faluban is jár valamilyen busz általában
2023. szept. 19. 14:57
 9/25 anonim ***** válasza:
50%
A csereautóval, amit adnak
2023. szept. 19. 15:10
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
Busszal vagy családtag eljön értem.
2023. szept. 19. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!