Lehet ebből nagyobb gond? 40km kellene egy irányba mennem reggel a meloba majd haza, pénteken szintén, majd szombaton vinném a szerelőhöz (200km )
Kitört a bal hátsó, meglett javítva . ( hátsó híd stb cserélve )
2003-as Renault twingo, 200km jöttem vele a szerviztol majd egy erősebb durranás féleséget hallottam vezetés közben .
Utánna jött a karcos hang, megneztem a kocsi rugók rendben vannak, magasság úgyszintén, semmi nem akadt be/ fenn .
A bal hátsó keréknél a vas felni forrósodik, ott történhetett valami, mivel onnan jön a hang is .
Szerintem a fék dob rugója pattant el, a szerviz ahol javítattam csak péntekre tudja elvállalni es az is 200km innen, ilyen állapotban történhet valami ha így vezetem ?
( forrósodik de más semmi illetve annyi, hogy a hang néha megszűnik néha visszatér de kisebb sebességnél állandó )
Semmi gond nem lehet belőle..
..feltéve hogy tréleren viszed. :)
Ha a hátsó keréknél felforr a fékfolyadék, akkor menet közben elmehet a fékhatás, anélkül, hogy ennek bármi előjele lenne.
Mész, mész. Egyszercsak lassítanod kellene és ellenállás nélkül be fogod nyomni a fékpedált. És nem lesz fékhatás. Esetleg a másik fékkörön marad valamennyi.
Az első és a hátsó fékrendszer külön rendszeren van, illetve ezért van 4 db fék egy autón, szóval ha szét kopik, akkor sem maradok fék nélkül szerintem .
Ma is ezzel mentem 40km, nem volt gond . Egyébként néha (kis sebességnél ) hallom ezt a hangot, nagyobbnál már nem ( nem, nem a zaj miatt nem hallom )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!