Hogy álljak neki a kressznek?
Fogalmam sincs miből áll az egész (azt nagyjából tudom, hogy milyen vizsgák vannak). Hogy kezdjek hozzá? Mi az első lépés? És utána a többi? Mi mennyibe kerül kb?
Ha tudtok Budapest (Pilisvörösvár) környékén elfogadható áron autósiskolát írjátok le kérlek.
Előre is köszönöm :)
17/L
Először is KRESZ. :-))
Első lépésként iratkozz be egy iskolába, ott adnak könyvet, tetszkönyvet és teszt cd-t.
A kresz tanfolyam, az eü tanfolyam ára és az óradíjak változók, nekem idén a kresz tanfolyam 25 ezer volt, az eü tanfolyam 15 ezer, az óradíj 3 ezer.
A többi díj egységes országosan:
- orvosi vizsgálat: 6550.-
- kresz vizsga: 4600.-
- rutin vizsga: 4600.-
- EÜ vizsga: 4700.-
- forgalmi vizsga: 11000.-
Sulit sajnos nem tudok ajánlani.
Köszönöm az eddigi információt :) a kreszt én is úgy godoltam :)
Mi az első amit be kell fizetnem és mennyit?
A legfontosabb dolog, hogy ÍRNI OLVASNI TUDÁS KÖTELEZŐ HOZZÁ!!!
Ha még a KRESZ szót sem tudod leírni akkor mit akarsz te?
Kétszer egymás után? Úgy, hogy még külön is figyelmeztettek rá? A Mozilla csodás piros aláhúzásával? :)
SOHA!
mit kétszer? Elsőre úgy írtam, hogy kressz, igen elszúrtam, ilyen ha az embernek rossz a billentyűzete, de másodjára már jól írtam le, de teljesen fölösleges ezt magyaráznom neked...
De tessék, csak, hogy örülj: kresz kresz kresz
boldog vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!