Golf 3 tdi-t megéri eladni?
Figyelt kérdés
Nyáron vettem egy golf 3 vairantot 1.9tdi ki lakatoltattam,és leműszakiztattam ,fékek újak,motorja az hidegen melegen egyből indul,keveset fogyaszt ,igazából sajnálom de nem valami új autó már és sokan mondták hogy a régi szebb volt hasonló de azok nem voltak ilyen megbízhatóak mint a Ford mondeom is magas nyomású hibas lett2024. febr. 5. 20:53
1/3 anonim 

válasza:

Mennyit kérnél érte? Nem akarok golfot venni csak érdekel...
2/3 anonim 

válasza:

Egy jó 1.9 tdit eladni egyenesen bűn. Annál jobb konstrukció nincsen.
3/3 anonim 

válasza:

Szóval... Van egy autód, jó motor, karosszéria rendben, fék rendben, friss műszaki. Az autózás pénzbe kerül, de te lényegében alig használtad, csak ment rá a pénz. El akarod adni, hogy valaki más járjon vele évekig különösen költség nélkül? Vagy jobban megéri ha használod is, arányosan a költségekkel? (Persze feltételezem, hogy kell az autó mindenképp.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!