Megéri ennyiért eladni az autómat?
Én sok éve vettem egy autót. Azóta sok száz ezret költöttem rá. Van amit csak a biztonság kedvéért, van amit a kényelemért, és a többiért.
Most akkor én eladhatnám kb. szalon áron???
Nem!!!
Ha már ennyit költöttél rá akkor miért akarod eladni?
Egyáltalán miért vetted?
Egy rakás használhatatlan ócska vasat akarsz rásózni másra.
Lényegtelen, hogy mennyit költöttél az autódra, ha az közúti forgalomra alkalmatlan állapotban van.
Az eredetiség vizsgálatot is vizsgabiztos csinálja, s ha az illető komolyabban veszi a szakmát, mint a te lefizethető biztosod, lehet cirkuszolni, a műszaki vizsga érvényessége vissza is vonható.
Az eredetvizsgának semmi köze a műszaki vizsgához! A vizsga biztost egyáltalán nem fogja izgatni a kocsi állapota, csak készít néhány képet, és megnézi az alváz és motorszámot.
Az árat meg úgy lőd be, hogy megnézed a legdrágább és legolcsóbb magyar papirost, évjárat és motor méret szerint. És mivel a tied szar, az árrés alsó 1/3-ához igazítod a kocsi árát.
Amúgy mindegy mennyit költesz rá, az teljesen lényegtelen eladáskor. Az új gumikat add el külön, mert a vevő nem nézi az értékét.
(Mikor a sajátomat árultam, a nyári kerekeimért 50000-et nem akart adni a vevőm :(, ezért nem is adtam neki oda! Majd szétszereltettem: felnit vitték 60000 ért, gumikat 80000-ért, én meg boldog voltam :) A gumikba 6000 km volt és 140000-ért vettem a garnitúrát! Ugyan ez az értékvesztés érvényes az autóra is)
Az, hogy sz"r a CO, semmit nem jelent. Ilyen idős autónál szinte az összesnek sz"r.
Egyáltalán milyen autó ez? Oké, hogy PUG, de 106, 206, 306?
A "kopogás" szinte biztos, hogy tárcsa, 30 ezres tétel. Valószínűleg sz"r került bele és hullámosodott. A többi része milyen? Ennyi adatból nehéz bármit is megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!