Több mint 100 órából nem tudtam levizsgázni b-ből 17 évesen?
ezért nem kéne gyerekeket is engedni hogy jogsit szerezzenek
szerintem várj 1-2 évet és próbáld meg újra, vagy esetlge másik oktatóval lehet menne
Miért nem sikerül? Min buktál meg és eddig hányszor?
Amugy a 100 óra az vagy 900 ezer forint:D
Vagy alkalmatlan vagy, vagy szopat az oktatód.
Csoda hogy apád ezt lazán álja anyagilag
Tehát összegezzük: 100 óra alatt nem sikerült elérni azt a szintet, hogy az autó kezelése már nem vonja el a figyelmed, és oktató által diktálva az útvonalat, amúgy ismerős környezetben 50 percig csak annyi táblát ne olvass el időben, hogy ne kövess el instant bukó hibát és ne gyűljön össze 10 hibavonal.
Én kétlem, hogy bárki erre képtelen lenne, akit amúgy nem diagnosztizálnak valami komoly és kezelendő mentális vagy fizikai problémával, tehát gyanítom, hogy inkább az a gond, hogy nem tiszta fejjel, 100%-os mentális jelenléttel, tanulni akarós hozzáállás vezetted (vagyis inkább vezetgetted) végig a 100 órát. Szóval baj. Nagy baj. De az is baj, ha az oktató 100 óra alatt nem szólt rád, vagy ha neadjisten egyáltalán engedte, hogy vizsgával próbálkozz, amikor tudnia kellett volna, hogy úgysem fogsz átmenni. Szedd össze magad, ennél jobb tanácsom sajnos nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!