Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék robogót, avagy...

Szeretnék robogót, avagy kismotorból levizsgázni! Ezzel azt szeretném, hogy maga a vizsga folyamat hogyan zajlik, mit kell tudni, csinálni?

Figyelt kérdés

Aki már túl van ezen nagyon megköszönném ha kicsit írna róla!

15/L

2018. ápr. 3. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:

- Orvosi vizsgálat (látásvizsgálat, vérnyomás-mérés, stb.)

- Elméleti vizsga (Számítógépes vizsga, feleletválasztós kérdések, főleg a kresz szabályok alkalmazásáról)

- Elsősegély-vizsga (Újraélesztés, stabil oldalfekvés bemutatása, alap egészségügyi ismeretek)

- Rutinvizsga (motor ellenőrzése és a motor irányítása: elindulás, szlalomozás, megfordulás, megállás, stb.)

- Forgalmi vizsga (Forgalomban való részvétel)

2018. ápr. 4. 02:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja bocsi, az AM-hez nem kell orvosi vizsgálat.

A többi az stimmel.

2018. ápr. 4. 02:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Már majdnem kijavítottalak, első, igen orvosi nem kell.

Én is AM-et tettem (bár őszintén szólva megbántam mert már A1-em van és a kb másfél éves AM-ezésem alatt soha nem állítottak meg, plusz A1-ben benne van), ha minden jól megy 2-2,5 hónap alatt lebonyolítható. De ha 15 vagy szerintem várd meg az A1-et, már 15 és fél évesen kezdheted az elméletet.

2018. ápr. 4. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Azaz, ha csak robogón akarsz maradni, elég az AM.
2018. ápr. 4. 11:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2018. ápr. 4. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!