Hogyan fogok tudni így levizsgázni? Mit tegyek az oktatóval?
Az autópályán közlekedést jobb esetben egyszer megmutatják az oktatók, de annyi, ott nem szoktak gyakorolni, mert nincs mit... igen, gyorsan kell menni, de azt nem az oktatóval akard megtanulni.
Forgalmi vizsgán is valószínűleg a városban lesz az útvonal, a vizsgabiztosok sem szeretik az autópályát.
A tanulás lényeg sem az, hogy a különböző vizsgaútvonalakat kell begyakorolni, azt nem is lehet, mert nem kőbe vésett, fix útvonalak, nagyobb városokban szinte ahány vizsgabiztos, annyi kitérő lehet egy-egy útvonalon belül is.
A parkolásokat mondjuk illene gyakorolni, ha nem mennek.
napi szinten látom az ilyen "oktatási rendszert". Nincs semmi gond, válts oktatót. Illetve menj ki rutinpályára valakivel gyakorolni (bár ez annyira nem jó ötlet, de sok lehetőség nincs).
Ha kell a jogsi, akkor ez nem jelenthet problémát, kifogást.
Mikor a 3 gyerekes anyuka diplomázik, dolgozik, na az már kihívás.
"menj ki rutinpályára valakivel gyakorolni" - van olyan rutinpálya, ahová be lehet menni bárkivel?
Én csak olyan pályáról tudok, ahová csak oktatókat engednek be.
Autópálya mindig ilyen, én is 1x mentem csak fel, a következő lehajtónál elhagytuk. Nem kell 120-al menni, nyugodtan mehetsz a kamionokkal 90-es tempót. Ebbe nem köthetnek bele.
Amiket írsz, a rutinpályán kellett volna már megtanulni.
Kérjed át magad másik otatóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!