Első autónak mennyire lenne jó egy audi a3 1.6 ambition?
Figyelt kérdés
2024. jan. 27. 12:22
11/17 anonim válasza:
Te az interneten olvastad én meg tapasztaltam, szerintem nem ugyanaz
12/17 anonim válasza:
Csak hogy gondolom szart sem ér a dumad, mikor szakértők közlik le a cikket... Ezzel ez a baj🥶🥶🥶
13/17 anonim válasza:
#12 Relatív hogy kinek ki minősül szakértőnek. Nekem mint audisnak ez a véleményem, de ha végigkérdezed az IGAZI márkaszakértőket, akik nem az interneten lelhetőek fel, teljesen ugyanazt fogják mondani amit én
14/17 anonim válasza:
Azaz nagy szakértő vagy az 1.9 tdi mögül 😆😆😆😆😆😆Persze ha nekem lenne A2-es Audim én is azt mondanám rá hogy prémium 🤡🤡🤡
15/17 anonim válasza:
#14 Nem tudom honnan veszed hogy 1.9em van, de igen az is volt, 2.0 is volt, 2.7 is volt, benzinesek is voltak… A3,A4,A6. Így az én véleményem köszönöm szépen, de eléggé hiteles.
17/17 anonim válasza:
#16 Van külön városi és vidéki audi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!