Családi autónak Renault Thalia?
https://www.youtube.com/watch?v=IbRmvs4ft_4&t=1s
"Egy 22 éves benzines Clio-val járok többségében. Rozsda semmi nincs rajta, körben légzsákos, klímás, stb... Fillérekből fenntartható, cserébe évente 45ezer kilométert megyek vele...
Az Anita által emlegetett fiatalabb autónak szerintem egyetlen alkatrészéből a fél autót kicseréltetem, vagy kicserélem én magam, mivel ez még egyszerű, szerelhető autó. Természetesen nem lehet vele csajozni, szomszédok előtt villogni, de mivel engem ezek egyáltalán nem is motiválnak, ezért pont lszrom! Fél havi fizetésembe került öt éve, mikor vettem. Bármikor ülhetnék újabb, jobb, pláne szebb autóban, de ezeket meghagyom azoknak, akik ezt önkifejezési eszközként kezelik.
Azokon meg külön jókat derülök, mikor az enyémtől sokkal újabb/szebb/jobb/menőbb autón azt látom, hogy rongyokban lóg a gumi, meg nem az évszaknak megfelelő. Aztán meg odaállnak a kútra 5000-ért tankolni."
Meg lehet venni, bár az 1.4 benzint ebben a korban már lehet hogy eléri a hengerfej tömítés probléma. Inkább 1.5 dci-vel venném, akár még városba is.
Elektronika hibái mondhatn bagatelek, de tudnak kellemetlenséget okozni. Ablakemelő, központi zár lehet problémás, lámpatestben üsszeégnek a csatlakozók, olyankor szoktak hülyeségeket csinálni, hogy ha nyomod a féket indexel, stb. De ezek olcsón javíthatók, ha van aki ért hozzá és meg is akarja csinálni. Motor, futómű, váltó nem szokott problémás lenni, meg ahogy írták kevésbé rohadnak. Viszont ha karambolozol, valószínűleg ti húzzátok a rövidebbet. Én ezért nem vennék Thaliát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!