Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volt itt olyan, vagy ismertek...

Volt itt olyan, vagy ismertek olyan embert aki félt lerakni a jogosítványt (B kategória) és meg volt győződve arról, hogy utálni fogja a vezetést, ennek ellenére imád vezetni?

Figyelt kérdés
2024. jan. 23. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én tudtam, hogy utálni fogom, mert láttam előtte, friss jogsival bátyám mi mindenen keresztül ment apám mellett, mire megtanult közlekedni. Kb. akkorra, amikor már nekem sem volt halálfélelmem mellé beülni. :D

Aztán persze ezt velem is eljátszotta az öreg, egy időben volt, hogy kijelentettem, meg sem újítom. Ettől függetlenül szeretek vezetni. Sőt, azóta már motorozok is, és ha nem lett volna az apám, olyan, amilyen, valószínűleg már nem élnék.

2024. jan. 23. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
bocs az extra vesszőkért
2024. jan. 23. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Én még ebben a fázisban vagyok. Tudom, hogy kellene, de félek is, meg nem is akarom úgymond az időmet pazarolni rá, hogy ezzel foglalkozzak. Egyelőre biztos vagyok benne, hogy utalnék vezetni, mert utasként is utálok közlekedni, annyi az őrült az utakon, hogy hihetetlen.
2024. jan. 23. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Rég volt már, amikor megszereztem a jogsit a gimi vége felé, ahogy sok más osztálytársam is. Nem utáltam, de féltem, nulla önbizalom. Az oktató szerint nem voltam béna, hiába éreztem annak magam. De azért 15 évig nem vezettem utána. :D Aztán összeszedtem magam, visszaültem egy oktató mellé gyakorolni. Majd elkezdtem egyedül vezetni. Hát, én ott azt hittem, hogy ez nekem örökre egy undorító stressz marad, és a büdös életben nem fog könnyedén menni, ahogy másoknak. De tévedtem, és egy év után feloldódtam, beleszoktam. 2 év után futárnak álltam, és még 2 év után meg mondhatni szerelmem lett az autózás, és épp az MX-5-ökkel szemezek, mert szeretnék végre egy hátsókerekes autót is. :)
2024. jan. 23. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Én nem féltem, csak soha nem volt bennem késztetés. Valahogy elképzelni nem tudtam, hogy én hogyan fogom tudni kezelni az autót. Aztán nagy nehezen belejöttem, meg is szerettem egy időben.

Mostanra sokadik év után már simán csak unom. Nem szeretem, de nem is utálom. Egyik oldalról szeretek magam vezetni, mert bízom magamban. Másrészt van amikor simán azt mondom vezessen ismerős, vagy felülök tömegközlekedésre ha időben nem jelent többletet.

2024. jan. 23. 22:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2024. jan. 24. 07:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én így voltam vele 40+ évesen tettem le 2018-ban, mert tudtam h szükség lesz rá, és így is lett..
2024. jan. 24. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!