Milyen volt az oktatótok a forgalmi órákon? (B kategória)
Ordított veletek, vagy ott ült csöndben és mondta hogy jobbra vagy balra, netalán oktatott is valamit? (lol)
Saját tapasztalat: az enyém teljesen nyugodt, csak az irányokat mondja,viszont ha valamit nagyon benézek, akkor azt még következő alkalommal is hallgathatom vissza. Első forgalmi vizsga után kiderült, hogy amúgy bazi sok mindenre nem hívta fel a figyelmem, nem csoda, hogy megbuktam.
Az első oktatóm egy korrekt 60+ -os faszi volt, el lehetett vele beszélgetni mindenről, meg poénkodni, és korrektül megtanított vezetni.
Sajnos ki kellett hagyjak egy nagyobb időt a vezetésben, a második oktató akihez tudtam menni az egy anyázós bunkó tetű volt, akinél 2 alkalmat bírtam.
Szuper oktatóm van! Tündéri koma!
Nagyon jól oktat, bár ő ezt nem így látja magáról, de szerintem ő a legjobb a városban.
Türelmes, kedves oktató.
Persze, néha kikapunk, de sosem ok nélkül.
Nyilván félti a kocsiját. Ez a munkaeszköze.
Tetszik a módszere és bár 30-an vagyunk nála, különböző korosztályból, mindenkihez megtalálta a megfelelő módszert.
Remek barát is! Szeretek vele vezetni és beszélgetni bármiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!