Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg megéri külföldről...

Tényleg megéri külföldről kocsit venni?

Figyelt kérdés
néztem egy videót ahol a srác bemutatta az autójàt, elmondta hogy nem ért annyira az autókhoz de sok autója volt már, de neki az egyik fő szempont hogy külföldről jöjjön az autó, mert úgy gondolja hogy több pénzük van az embereknek karbantartani, és becsületesebbek is. én is azt tapasztalom, hogy mindenki csak át akarja b*szni a másikat csak hogy nyerészkedjen. eddig 3 autóm volt, mind a 3-al àtb*sztak, abból 2 kereskedő volt, a másik meg egy ismerősöm. nyilván ez nagyban az én hibám is, mert nem vittem szerelőt magammal. de akik megvették tőlem az autókat, ők is folytatták ezt az átb*szósdit, mert mindegyiket kb dupla áron hirdették mint amennyiért vették tőlem, és nem írták le a hibáját. szóval ha legközelebb autót akarok venni azt honnan érdemes? az biztos hogy szerelő és alapos átvizsgálás. de tényleg érdemes inkább külföldről behozatni pl a becsületes nepperrel, vagy magyarorszàgon is találni még becsületes kereskedőt vagy magánszemélyt?
2024. jan. 16. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Nem érdemes használt autót venni
2024. jan. 16. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Használtat meg újat se érdemes.
2024. jan. 16. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert egy srác elmondja a saját hülyeségét az semmit nem jelent.

Akinek halvány fingja nincs a műszaki részéhez azok szoktak ilyen bődületes marhaságot mondani.

2024. jan. 17. 07:45
 4/6 Morzsi007 ***** válasza:

Én inkább magyarországi autót vettem eddig, aminek jobban utána lehet járni, én a külföldről behozottban nem bízom, mert annak nehezebb utána járni. Ha személyesen én intézném, akkor lehet belemennék, de nem ismerem a folyamatot és ezért nem fogok kimenni külföldre. Ez én vagyok és az én véleményem. Van, aki máshogy gondolkodik.

Lehet külföldön jobban karbantartják az autókat, mert pénzesebbek az emberek (gondolod Te), de pl egy dízelt, nem azért vesznek, hogy a Tesco-ba járjanak 5km-re, vagy a gyerekeket vigyék a másik utcába iskolába. Több százezer km-t tolnak bele és mikor behozzák vagy eladják, 200E alatt van a számláló.

2024. jan. 17. 07:45
 5/6 anonim ***** válasza:

4 autòt hoztam be eddig sajàt rèszre,abbòl3 tekert volt.

Màr règ tekerik nèmetorszàgban az òràkat az arab kereskedök.

Ennek ellenère a hasonlò hazai autòktol jobb àllapotban voltak.

2024. jan. 17. 23:30
 6/6 anonim ***** válasza:

mert úgy gondolja hogy több pénzük van az embereknek karbantartani

Nagy ivben tojnak a karbantartásra, inkabb új autot vesznek, a leharcolt tragacsot ugyis megveszik a balkáni hülyék.

pl a becsületes nepperrel

Ilyen még a mesékben se letezik lol.

2024. jan. 18. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!