Amikor autót cserélsz akkor előbb megveszed az újat, vagy eladod a régit?
Attól függ mennyire kell a kettő között autó. Ha eleve nagyobb értékű autóm lenne akkor eladnám és az árát beforgatnám az újba.
De ha az új autóra való pénz külön is megvan, akkor ráérnék utólag eladni.
Szerződést kötni?
Ember! Tudod, mi köze az előző autód vásárlójának, a következő autód mostani tulajdonosához? SEMMI.
Hol találsz olyan partnereket, hogy Pista holnap délelőtt elviszi az ignist, és Béla délután hozza a Kia-t?
Csak hogy neked kényelmes legyen?
Ha így akarsz autót cserélni akkor gondban leszel.
Kereskedőnél a beszámítás, az ami járható.
6-os:
Ennyire szerencsétlen marha te se lehetsz...
Nyilván nem a vevő és az eladó között kötném a szerződést, hanem jómagam és az eladó között. pl 7 nap múlva kell kifizetnem a megvett kocsit, addig egy kaució vagy valami letétben van egy ügyvédnél vagy ilyesmi. És miután megkaptam a pénzem a régi kocsi utána utalom a teljes díjat, vagy ilyesmi.
Esetleg fordítva, hogy a kocsi amit eladok azt 1 héttel később adom át, hogy az utolsó héten még tudjam használni amíg elmehetek a másik kocsiért.
Kettőnk közül te nem tudsz a saját eszedből egy autó cserét lebonyolítani, és én vagyok a marha?
Inkább tanulj meg egyértelműen fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!