Motoros oktatáson mennyire néznek ki ha megveszem előre a felszereléseket?
Ok lehet, hogy hülye kérdés.
Nyilván előbb utóbb meg kell legyen minden, de PL sisakot már vettem, azt az oktatás idejére is mindenképp sajátot akarok. Magasszárú cipőn kívül mást elvileg adnak addig.
Viszont nezelodtem és ennyi erővel akkor már veszek dzsekit, csizmát, kesztyűt is. Persze akkor már jobb fajtát, ilyen szempontból a pénz nem számít, de legyen minőségi. Persze az se hátrány ha jól néz ki.(de ez másodlagos)
Ezt mennyire nézik rossz szemmel ha én kezdő lévén már az első órákra is full saját cuccal megyek?
3,4 semmit nem tudtok rólam.
1,2 köszi szépen
Semennyire nem néznek hülyének szerintem,legalább látják hogy felkészültél.
Azonban bőr ruhátnem javaslok tanuláshoz. Sokkal szenvedősebb lesz vele a vezetés a városban és a rutin vizsga lassú feladataninál is sokkal rosszabb mert nehezebb benne mozogni.
Én is bőrben motorozok /naked bikeon/ de jogsizni vettem egy olcsó cordurát amiben könnyű mozogni és a szellőzése is sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!