Olyan sok csetreszt nem tartok a kocsiban. Ami nálam előfordul: toll, aprópénz, mikroszálas törlőkendő a kesztyűtartóban. Itt van az autó kezelési útmutatója és a szervizkönyv is. Bár ezt tulajdonképpen sorolhatjuk a "kötelezők" közé. USB kábel és egy szivargyújtóba dugható feszültségmérő a könyöklő alatti rekeszben. Előző autómmal sokszor szívtam generátorhiba miatt. Ebben sajnos nem lehet kiíratni a menüben a feszültséget. Ugyanott pótpatronok a gyári illatosító rendszerhez. A csomagtartóban a padló alatti rekeszben: egy literes flakon szélvédőmosó tartalékba ha itthonról 200 km-re fogyna ki. Sokszor megyek hosszú utakra és a mostani autóm nem szól, ha már kevés a lé, egyszer csak nem jön többet. Nem értem miért spórolták ki ezt a funkciót, az előző 17 éves autóm simán tudta. Egy ilyen összehajtogatható szivacsszerű csúszásgátlós alátét (nem tudom mi a hivatalos neve). Ezt csak azért, hogy ha valami koszos, szóródó anyagot kell szállítanom, ne a kárpitra rakjam. Ugyanilyen okokból egy kicsire összehajtható "gyári", autóm logójával ellátott, repiajándékként kapott textilszatyor. Talán még egy-két hasonló apróság, de őszintén szólva nem is tudom most hirtelen.
2022. jan. 4. 20:26
5/20 anonim válasza:
Általában van egy-két nagyobb karton doboz a csomagtartóban és szatyrok.
Sokat túrázom, van amikor csatak sárosan jutok vissza a kocsihoz és akkor jól jön a doboz amibe bele dobálom a cuccokat és semmi nem lesz koszos. Ha meg már kezd tönkremenni a doboz, akkor csak lecserélem.
2022. jan. 4. 21:20
6/20 anonim válasza:
Puha rongyot, ablaktörlő szivacsot, egy pár kézre simuló munkakesztyűt (ha olajos dolgokhoz kell nyúlni), gumipókokat, kerékkulcsot, villáskulcs-készletet, papírtörlőt, térképet, napszemüveget, CD-lemezeket (ha hosszabb útra egyedül megyek, szoktam hallgatni), rágógumit (álmosság ellen jobb, mint a kávé!), esernyőt, októbertől áprilisig jégkaparót, és egy húszforintost hogy bev.központban a kocsiba legyen mit beletenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!