Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót érdemes venni...

Milyen autót érdemes venni 650 000 ft alatt?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok, és kb ennyi lenne a keret. Szempontjaim a megbízhatóság, max. 200-250 000 km, min. 1.4-es motor illetve 4/5 ajtó. Az 5 ülés se lenne rossz, de nem kötelező, inkább benzin, de ha megbízható akkor dízel is szóba jöhet. Meg persze kinézetre se legyen hányingerkeltő. Tudom tipikus hülyegyerek autó, de nézegettem a vw 3-5 golfokat, honda civicet. Talán még egy mazda 3 vagy 6-os. Talán még a Nissan almera. Fontos, hogy ne babakocsi méretű legyen, mert kb. 2 méter magas vagyok. milyen autókat ajánlotok? a fentiek közül ennyiért ki lehet fogni egy jó darabot? Köszönöm a válaszokat.

jan. 11. 19:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 Pedig nem lehet. Tapasztalat. Amelyik jónak tűnik, annak pedig a motorjával van valami, mert az olcsó tulajdonos még az olajat sem cserélte.
jan. 11. 22:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Ennyiért szinte csak 1.4-es Rönyót kapsz ami nem rozsdás, megbízható és nem olyan kicsi. Persze annak is megvannak a maga nyűgjei de nem vészesek.

A felsoroltakból a Nissan a legjobb, ha rozsdamentes.

A többiek, főleg a fosvágenek már megkerülték vagy 5x a földet.

jan. 12. 06:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Opel C corsa, vagy Peugeot
jan. 12. 19:16
 14/14 anonim válasza:

A legjobb választás ebben az árkategóriában egy MK1-es Ford Focus 1.6 benzin! Lehet kell egy pár hetet vadászni, de ki lehet fogni jó állapotút 200km alatt.

Sok sikert!

febr. 29. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!